You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARAMIZDA AÇIK ÖĞRETİM OKUYUP HAFTA SONU SINAVA GİRECEK KAÇ ARKADAŞIMIZ VAR _???

ARAMIZDA AÇIK ÖĞRETİM OKUYUP HAFTA SONU SINAVA GİRECEK KAÇ ARKADAŞIMIZ VAR _???

Acemi Üye
RE: ARAMIZDA AÇIK ÖĞRETİM OKUYUP HAFTA SONU SINAVA GİRECEK KAÇ ARKADAŞIMIZ VAR _???
Herkese başarılar arkadaşlar rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ama ben hiç çalışmadım bu yıl cok ümitsizim... Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: ARAMIZDA AÇIK ÖĞRETİM OKUYUP HAFTA SONU SINAVA GİRECEK KAÇ ARKADAŞIMIZ VAR _???
çalışmana gerek yok ki geçen sene çıkmış sorulara çalış aynıları çıkıyor :D :D
allah muvaffak etsin
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Wakit bulamadım abım bulsam sorun olmazdı Allah ın ıznıyle süper geçer derdım, cok yogun bir iş temposu altına gırdım son bır bucuk yıldır hayatdan koptum resmen... Son sınıf benım 3 yıldır sorunsuz gecmıstım ama bu yıl ne olcak hiç bilemiyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hangi bölümde okuyorsun
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
işletme de ço iğrenç bi bölüm be birader :D
allah kolaylık versin, başarılar dilerim (:
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
benimde abim1. sosyoloji
2. kamu
3.uluslararası ilişkiler okuyo....
.allah yardımcınız olsun....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Big Grinhöh senin abinde amma yapmş ha

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
iyi yaptınız....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.