You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aralıksız rüya görüyorum yardımcı olun lütfen

Yeni Üye
Arkadaşımla pansiyon tarzı bir yere gidiyoruz , bir aileyle tanışıyorum 2 tane kızları 1 tane küçük çocukları 6-7 tane de kaplanları var , anne baba hariç diğerleri ben dahil kaplandan korkuyoruz normali de bu olsa gerek. Kapıda bir kalabalık oluyor kaplanın birini öldürdüğünü söylüyolar . Diğer kaplanları da toplayıp öldürüyolar o sırada yukarıdan aşşağıya bakarken o küçük çocuğun benden yardım istediğini görüyorum , koşarak aşşağiya iniyorum kapida iki tane kız onur geliyor diyolar neredeler diye soruyorum gittiler yetişirsin belki diyolar , peşlerinden koşuyorum ama yetişemiyorum bir mahalleye giriyorum orada her köşede 2 'şer kişi var hepsinden korkuyorum vazgeçiyorum geri dönerken 2 si önümü kesiyor silkeliyoruz birbirimizi uyanıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.