You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arakadaşlar salavat kampanyası ile topladığımız

Yeni Üye
Arakadaşlar salavat çekelim diyerek internet ontamında topladığımız salavatların duasını nasıl yapabiliriz. Nasıl yapılır . yardım istiyorum. Bir sürü islami siteye yazdım doğru dürüst cevap veren olmadı Saskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Arakadaşlar salavat kampanyası ile topladığımız
Yasini şerif oku,okudugun yasini we salawatları Peygember Efendimize bağışla yeterli olurWink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Arakadaşlar salavat kampanyası ile topladığımız
Yanlız sadece benim değil yine böyle bir internet ortamında yaklaşık 32 milyon kadar. Yani sadece benim okuduklarım için değil diğer arkadaşlarınki içinde olacak bu dua. Yeterlimidir yinede...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
dua ederken okuyan tüm kardeşlerimizin salavatı şerifleri dersin.Alllah kabul etsin kardeşim.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: Arakadaşlar salavat kampanyası ile topladığımız
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yasini şerif oku,okudugun yasini we salawatları Peygember Efendimize bağışla yeterli olurWink

evet
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya Rabbena! Okuduğumuz SALAVAT-I ŞERİFLERDEN hasıl olan sevabı, nuru Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed Aleyhissalatü Vesselam’ın ruhuna hediye eyledik, Sen vasıl eyle ya Rabbi!

Hem O’nun Ali ve evladına, validelerimiz olan muhterem zevcelerine, ashabına, etbaına, mübarek nesillerinin ruhlarına hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi! yine okunan salavati şerifedeki haasıl olan sevabı alimleriimizin abidlerimizin şehitlerimizinde ruhlarına hediye eyledik vasıl eyle yarabbi.okuyan kardeşlerimizinde ölmüşlerinin ruhlarına hediye eyledik ikram eyle yarabbi diyerek aklımıza gelebilecek her türlü duayı yapablirsiniz.selam ve dua ile kalın sağlıcakla
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.