hehehehehe
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiçbiri seçeneği yok mudurrrrkihkihkihkihkihkih
listeye eklemek istediiin biri mi var yoksa :D
)
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiçbiri seçeneği yok mudurrrrkihkihkihkihkihkih
Heee nerden bildunnnhahaha)
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ajda pekkanhahahahahahaaesraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiçbiri seçeneği yok mudurrrrkihkihkihkihkihkih
ekle ekle çekinme yawww ben olsam ajda pekkanı eklerdim :D

Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiçbiri seçeneği yok mudurrrrkihkihkihkihkihkih
ekle ekle çekinme yawww ben olsam ajda pekkanı eklerdim :D
bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENİ UYKUM GELİYO BU SANATÇILARI DİNLERKEn
GENELDE BABAM ARABAYLA UZUN YOLCULUĞA ÇIKTIĞIMIZDA DİNLİYO. TABİ BENDE YOL BOYUNCA UYUYORUM
kihkihkih
kihkihkih
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.