You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anneye forum nasıl anlatılır?

Profesör
Başında bu kadar zaman geçirilen sürekli bir şeyler yazılan forum, anne tarafından şüpheli bulunarak gelinir ve çocuğun başında dikilmeye başlanır.. Bu durumda mevzu bâhîs başlık devreye girer;

"ne bu sayfa şimdi, napıyosunuz siz burda" sorusu ile giriş yapan anneye,

"forum bu anne, biz de burda yazı yazıyoruz" diyerek en mantıklı açıklama yoluna gidilir ama kendisi "anne" olması itibariyle elbette bu kadarla bırakmayacak, daha fazla soracaktır..

"para mı veriyorlar buraya yazana" diyerek ilk bombayı patlatır kapitalist düzene ayak uyduran anne..

"hayır anne para vermiyorlar" yeterli bir açıklama olmaz tabi..
çünkü bu durumda burada geçirilen zamanın bir başka açıklaması olması gerekmektedir..

"peki bu sözlüğün sahibi sizin yazdıklarınızdan para mı kazanıyor" diye sorar bu defa..

"reklam alırsa kazanır, yoksa kazanmıyor anne" cevabını müteakip anne bombayı patlatır:

"e o zaman neden var bu şimdi, kapatsınlar burayı"
Anne ile beyhude diyalog çabalarına da örnek teşkil edebilecek bu mevzu kapanmayan bir yaradır üyenin benliğinde çünkü;

"sadece eğlenmek ve paylaşmak için yazıyoruz" cümlesi hiç yetmez

"buna yazacağına aç kendine bir yer oraya yaz"

"madem bu kadar yazmak istiyorsun kitap yaz" gibi cümleleri ile annenin bitmeyen anlamak istememesi durumu süreeer gider..

peki siz olsanız annenize nasıl anlatırdınız forumu ??)))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Anneye forum nasıl anlatılır?
Aaa. canım annem aklıma geldi ya. hey gidi günler.
siz şimdi burdakilerin büyük çoğunluğu bekar zaten hep anneyle ilgili şeyler düşünüyorsunuz. bizde bu muhabbetler karı koca arasında oluyor.
en çok da bazen burda yazıştığımda, geliyor bakıyor ekrana kız resmi arıyor kızlarla mı yazışıyorum diye.
yok. konulu yazılar bak istersen diyorum. bakıyor zaten. öyle mutmain olsun diye yani. yoksa zaten güvenir.
beni bilir yani.
karıncayı bile kandırmam ben.
benden dolayı değil. kızlara güvenmiyor. ne dersiniz? sizce haklı mıdır yoksa haksız mı.
burdaki şartlara göre böyle bir endişeye mahal yok. ama genel olarak Türkiye şartlarına göre hak veriyorum kendisine. mazur görüyorum. şefaat / himmet/ nazar gözüyle bakıyorum.

Canım ya. Allah nazardan saklasın. acaip okur. tütü maşallah. geçen iyi okuduğunu yazmıştım maşallah demedim. içimde kaldı.
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
benm annemde bazen alır benden pc yi kendisi kullanır forumu bazı yazıları okur Smile
şiirimin qizli öznesi,adını sormasınlar bana söyleyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
çok güzel bi konuya değinmişin ablacım. benim annem geliyo başımda oturuyo ne yazdığıma bakıyo büssürü soru soruyo. sizin avatarınızda insan resmi varsa o kim diyede soruyo. bi tek annem olsa geçenlerde yeğenlerim gelmiş başıma yazdıklarımı okuyup dalga geçiyolar bide forum için kimlerle cebelleşiyom bi bilseniz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
genelde kız çocuklarına soruyolardır heraldegülücük ee internette zaten nereye girilebilirki ya foruma girersin ya haber sitesine ya da oyunlara vsgülücük boş vakit değil ayrıca en azından bizim sitemiz için. burda bilgi ediniyoruz çünkü en azından eğlenceli konular olsa bile daha çok kişiyede bağlı tabigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
anneler böyle düşünmüyo ama gülücük orada oturdugun kadar dantel örseydin ceyizin biterdi derler bazısıgülücük
allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eşime karşı vazifelerimi, aile hayattı, çocuk yetiştirme yemek tarifleri, dantel modelleri vs öğreniyorum anne o da lazım desinlerTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-08-2010, Saat:12:15 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
al eline kitap oku derler:D

ben anneme bi arkadaşımla tanışıcagımı söylemiştim de organ mafyası olmasın netten insanlarla samimi olunurmu demişti:D ne safsın dedi bana ))

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.