You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ANNESİNİN DİLİNDEN EFENDİMİZ s.a.v

General

Yeryüzünde hiç bir anneye nasip olmayan eşsiz şerefe mazhar kılınan aziz anne.H.Z AMİNE o mesud anı şöyle anlatır:

"HAMİLELİĞİMİN ALTINCI AYINDA BİR GECE RÜYADA KARŞIMA BİR ZAT ÇIKIP DEDİKİ :'YA AMİNE !BİLKİ SEN ALEMLERİN HAYRINA HAMİLESİN.DOĞURUNCA İSMİNİ MUHAMMED a.s KOY VE HALİNİ HİÇ KİMSEYE AÇMA!'

"DOĞUM ZAMANI GELMİŞTİ.KAYINBABAM ABDULMUTTALİB KABEYİ TAVAFA GİTMİŞTİ.EVDEYDİM.BİRDEN KULAĞIMA MÜTHİŞ BİR SES GELDİ.KORKUDAN ERİYECEK GİBİ OLDUM.BİR DE NEGÖREYİM? BİR BEYAZ KUŞ PEYDAHLANIP YANIMA GELDİ VE KANADIYLA ARKAMI SIVAZLADI.O ANDAN İTİBAREN BENDE KORKU,KAYGI ADINA HİÇBİR ŞEY KALMADI.

"YANIMA BİR GÖZ ATTIM.BANA BİR AK KASE İÇİNDE ŞERBET SUNUYORLAR.KASEYİ DİKİP İÇER İÇMEZ ,BENİ BİR NUR DENİZİ SARDI.

"VE MUHAMMED a.s DÜNYA YA GELDİ........."

aziz ANNE doğum sonrasını ise şöyle anlatır:

" GÖRDÜNKİ,DOĞUDA BİR BAYRAK,BATIDA BİR BAYRAK VE KABENİN ÜSTÜNDE BİR BAYRAK.DOĞUM TAMAMLANMIŞTI.YAVRUYA BAKTIM.SECDEDE ,PARMAĞINIDA GÖĞE KALDIRMIŞ.HEMEN BİR AK BULUT İNİP YAVRUYU KUNDAKLADI VE KAPLADI.BİR SES İŞİTTİM :'DOĞULARI VE BATILARI DOLAŞTIRIN,DERYALARI GEZDİRİN,TA Kİ MAHLUKLAR MUHAMMEDİ a.s İSMİYLE ,SIFATIYLA SURETİYLE TANISINLAR'....
"BİRAZ SONRA BULUT GÖZDEN KAYBOLUP GİTTİ"

AYNI GECE H.Z AMİNE NUR GÖRMÜŞ VE NURUN AYDINLIĞINDA ŞAMIN SARAY VE KÖŞKLERİNİ SEYRETMİŞTİR
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.