You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

annenin bedduası :(

Yeni Üye
arkadaşlar benim yarın TEOG sınavım var bu yüzden bende anneme beni erken uyandırmasını söyledim (ablam okula giderken uyandırmasını istedim) böylece akşam uykumu iyi alabilecektim. üstüne bir de ekledim uyanmazsam gelip tekrar uyandır anne dedim çünkü annem o saatlerde zaten uyanık oluyordu. sonra sabah oldu ama benim aşırı uykum vardı dayanadım ve tekrar yattım anneme güvenerek. ama uyandığımda anneme saati sordum ve bana NEREDEYSE 10 OLDU dedi ben hüsrana uğradım yarın nasıl yatacağım nasıl kalkacağım? çok üzülmüştüm ve anneme sinirlenmiştim çünkü o kadar çalışmama didinmeme ve ondan yalnızca beni uyandırmasını istememe rağmen hiç UMURSAMAMILTI sopa normalde de sinirli biriydim o an çok sinirlendim ve anneme bağırmaya çağırmaya başladım umursamadı odaya girdi üstüme kapıyı kapadı ben de kapıya vurmaya yumruk atmaya bir yandan da bağırmaya başladım Kizgin kavga ettik sonra sonra sinirle oturdum ve saate baktım saat 9.30 yazıyordu bir azcık sinirim geçti ve internete girdim ama olanlar bir anlık sinirle olmuştu sonuçta ama dediğim gibi ben normaldede de sinirli bir insandım hatta yakın zamanda sinir krizi geçirmişliğim bile var. sonra annem bana söylenmeye başladı sana yarın dua etmicem bed dua edicem sana o zaman anlarsın annenin değerini .. diye söyleniyodu. üzgünsınavım bu kavga yüzünden kötü geçmez dimi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: annenin bedduası :(
anneler beddua etmez merak etme ama sende annenin kabini kazan özür dile ve bir daha yapmamaya çalış

"bir insan pir olsada anaya muhtaç imiş" sözünü unutma
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: annenin bedduası :(
Çok ayıp..öncelikle ne olursa olsun...dini inancına aykırı davranmadığı, seni günah işlemeye sevk etmediği sürece ne annene ne de babana böyle davranamazsın....ALLAH bunu men ediyor bizden...

sinir ne siniri merak ettim..yaşın kaçta bu sinire sahip oldun...çoluk çocuk derdi, borç harç problemleri çözülemeyecek durumda mı??? gülücük

ben hep şunu savunurum haksız insanlar kendilerini haklı çıkarmak için sinir krizleri bahanesinin altına girer...Sen daha yolun başındasın..hayat sana daha neler gösterecek biiznillah....o zaman ne yapacaksın ?

akıllı ol..bol bol oku..imanını artır..ve büyüklerine saygılı ol...o zaman ALLAH seni mükafatlandırır...ne teogs ne meogs sınavında başarısız olursun...

biraz sükunet biraz edep biraz inançla bak neler oluyor ...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.