You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Annemle babam kavga ediyor

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba benim size danışmak istediğim bişey var Ben 16 yasındaım babam annem genelde kavga ediyorlar annem zamanında babamın telefonunda baskasıyla konusma yakalamıstı ama babam öyle bişey olmadıgını inkar edip annemı dövmüştü ne zaman kavga etseler babam annemin üsütnde cıkmaya çalışıyo ve annemde cevap verınce olay büyüyo psiklojim çok bozuldu babam ramazanda iftardan sonra her akşam arkadaşlarının yanına gider ve annem de bunu istemez ve ona bi akşam mesaj atmıs senın arkadaşlarının yanına gıttıgıne ınanmıyorum diye babam da çok sinirlenip anneme dövdü herşey bitti felan dedi Allah rızası için bi dua veya bi yardım edin nolurr
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: Annemle babam kavga ediyor
Ah kardeşim anne baba kavgası çocukları ne kadar üzer, gencecik yüreğindeki acıyı tahmin edebiliyorum.Allah yardımcın olsun,bu çekişmelerin seni ne kadar üzdüğünü onlarla konuştun mu? Bol bol dua et kardeşim.
Unutma, İnşirah suresinde Rabbimiz her zorluğun yanında bir kolaylık vardır, buyuruyor.
İNŞİRAH SURESİ
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Merhabalar oğuz, her ailede dönem dönem bu tarz tartışmalar, kavgalar oluyor malesef..Her ailede ama..Sanmaki sadece bu durumları sen ve ailen yaşıyor..Bende senin yaşlarındayken böyle düşünürdüm çünkü...ama yaş ilerledikçe gözlemledikçe gördümki herkesin böyle bir imtihanı var..ya karısından yada kocasından yana yada çocuklarından yana bir imtihan..Merak etme öyle her tartışmada bitti demekke bitecek olsaydı yeryüzünde -aile- diye bir kavram kalmazdı..Bir evlilik kolay kurulmuyorki bitti demekle bitsin..Ama şunu deneyebilirsin mesela, anne ve babanla bu durumu kendileri ile birebir konuşabilirsin, kendini kötü hissettiğini üzüldüğünü ifade et, babana uygun bir zamanda ve ikiniz başbaşa iken anneni dövmesini istemediğini, artık birşeyleri idrak edecek yaşa geldiğini dile getir..Ve annenin sürekli yanında olduğunu babana hissettir..Şu durumda annenin tek dayanağı sensin unutma..Baban umarım yanlışlarından Allahın izniyle döner...Ve mümkün olduğunca kavga esnasında annenin yanından ayrılma ve ona zarar gelmesine "ne pahasına olursa olsun" müsade etme..En uygun şekilde ortamı sakinleştirmeye çalış..Çünkü kavga esnasında büyükler daha bir çocukça davranırda, onlardan beklenen olgunluğu çocuklarında görürsün.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-07-2014, Saat:12:14 PM, Düzenleyen: Mihman.
Yeni Üye
Teşekkür ederim tavsiyeniz için umarım en kısa zaman düzelir ailem ve benım için dua ederseniz sevinirm .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kadında güven hasara uğradı mı, işlerin hiç bir zaman eskisi gibi olmayacağını bilerek hareket etmeli erkek.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.