You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Annemle Anlaşamıyorum Sonum Cehenem mi?

Yeni Üye
[/size]Selamun Aleyküm arkadaşlar, ben 15 yaşındayım Allah'a şükür 5 vakit namazımı kılıyorum ve orucumu tutuyorum. Büyük günahlardan hiç işlemedim ama hayatımda ki en büyük sorunum annemle anlaşamamam. 2 gün bile tartışmadan duramıyoruz sürekli o bana bağrıyor ben ona bağrıyorum bazı zamanlar haddimi fazla aşıyorum ve bunun farkındayım ama bazen istemiyorum sinirli olduğum zamanlara denk geliyor genelde ve daha önce 2-3 büyük ameliyat geçirdim sinirlerimin biraz bozuk olduğunun farkındayım fakat her zamanda haksız değilim. İyi anlaşmaya çalışıyorum fakat bir türlü olmuyor illa sonunda bi kavga çıkıyor 1 gün kavga etmediğimiz gün bilmem ben. En ufak bir şeyi büyütüyor herşeyi üzerine alınıyor ve ayrıca en ufak sesimi yükseltmemde bana neler yapıyor anlatamam. Annem bana hakkını helal etse kurtarırmıyım yoksa annemle iyi anlaşmam için neler yapmalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardımcı olan herkesten Allah Razı Olsun...[/font]
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Annemle Anlaşamıyorum Sonum Cehenem mi?
Aleyküm selam kardeşim.

Öncelikle ibadetlerini yerine getiriyormuşsun sevindim senin adına . Annen içinde söyleyeceğim konuşurken karşıdakinin annen olduğunun farkına var, bence bu yeterli gelir.Ufak tefek şeyleride görmezden gelirsin olur biter.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
anneni mutsuz eden bir şey varmı etrafında seninle tartışmalarının dışında...acaba içindeki öfkeyi sende mi çıkarıyor...çünkü hiçbir annenin evladını üzmek istemez...ya da seni daha başarılı görmek emelinde...3. seçenek gerçekten sen annene kötü davranıyorsun ve kadın buna katlanamıyor?

ve baba bu evin neresinde..yani konumu .....siz tartışırken babanın tepkisi nasıl ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Bu yaşlarda olması normal. Annenizle oturun ve konuşun. Sizi daha rahat bırakması gerektiğini anlatın. Kavga olduğunda veya olacağını sezdiğin de oradan uzaklaşabilirsin. Düşünerek hareket etmeye çalış. Bir anlık sinirle yanlış kararlar verme.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2015, Saat:09:23 AM, Düzenleyen: Bilim.
General
ayrıca şunu unutma evlat saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin bu kim olursa olsun...sen karşındakine nasıl davranırsan aynı davranışı görürsün......takva kapısına sarıl ve o kapıdan hiç ayrılma biiznillah
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.