You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ANNEMİ ÖLDÜRÜNCE BENİ ÇALDIR

Profesör
Nihayet iş buraya kadar vardı. Ankara’da bir genç kız, tanıştığı bir delikanlı ile evlenmek istedi. Anne-baba, abla ve ağabey bu evliliğe karşı çıktı.

Fakat genç kız, kararını çoktan vermişti. Anlaştığı ve sevdiğini sandığı o delikanlı ile, ne pahasına olursa olsun, mutlaka evlenmek istiyordu.

Seven ve bu sebeple evlenmek isteyen genç kız, evlerinin anahtarını delikanlıya verdi. Kurduğu plan, ne sevmekle, ne de yuva sahibi olmakla ilgiliydi.

Çünkü, sevgisizliğin dipsiz karanlığına inecekler ve bir yuva yıkacaklardı. Hem de sevgisizliğin inanılmaz boyutlarıyla kana boyanacak olan yuva, genç kızın yetiştiği yuvaydı.

Genç kız, evliliğinin önündeki engelleri kaldırmak için görevlendirdi evleneceği adamı. Daha doğrusu, adamlıktan habersiz bu adamı, anne babasının katili olmakla görevlendirdi.

Delikanlı bu inanılmaz görevi kabul etti. Böyle biriyle evlenilir mi diye düşünmeden “tamam” dedi. Anne-babasına bile böylesine düşman olabilen birinden ben dostluk görebilir miyim demeden harekete geçti.

Genç kız da hiç düşünmedi ki, böyle bir hunharlığa tereddütsüz karar verebilen bir adamdan eş olabilir miydi?

Evet, akıl susmuş; sevgi, şefkat ve merhamet ise, ihtirasla örtülmüştü.

İhtirasın canavarlaştırdığı varlık, eve girdi. Önce babayı öldürdü. Dışarıda bekleyen genç kız, ona bir mesaj attı:

“Annemi halledince beni çaldır!” diyordu.

Delikanlı bir süre sonra onun cep telefonunu çaldırdı.

Bunun üzerine genç kız eve geldi ve ablasının kanına girmekte asla tereddüt etmedi. Eve en son gelen ağabeye güç yetiremeyen canavarlar, yakayı ele verip suçlarını itiraf ettiler.

Sonunda iş buraya kadar vardı.

Nasıl oldu da, bu ve benzeri canavarlıkları yaşayan insanlar yetişti bu ülkede?

Üç kuruş uğruna anne babasını kiralık katillere teslim edenler, neden çoğaldı?

Vehbi Vakkasoğlu
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
RE: ANNEMİ ÖLDÜRÜNCE BENİ ÇALDIR
Aman allahım neler duyacağız daha allah bilir.
İnsanlığınını kaybeden hayvandan daha aşağı oluyor.
Gidip evlenseydiniz cehennemin dibine kadar yolunuz vardı ne diye öldürdünüz ne diyim varya insanın aklı da kalbide almıyor.
Rabbim ıslah etsin!..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: ANNEMİ ÖLDÜRÜNCE BENİ ÇALDIR
allahım yarabbım sne bu kullarına akıl ver . Rabbım akıl dagıtırken bunlar kafalarını neryee gommusler. Geri zekalılar akıl noksanları . Madem evlenceksınız kacın bır bırınıze nedn annenın babanı katletdıosun rabbım ıslah etsın kullaırnı

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.