You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Annem evde cok acik giyiniyor!:(

Yeni Üye
Selamlar. Oncelikle bu konuyu paylasmak cok zor ama gercekten cok caresizim. Sinirlerim alt ust oldu. Annemle yasiyorum, babam vefat ettiginden. Kendisi cok acik giyiniyor evde, ic camasirli bile goruyorum! Psikolojim bozuldu artik. Uyardim kac kez ama aldirmiyor, ben annenim ne olacak diyor, anlamiyor beni. Ben genelde hep odamdayim ama bazi zamanlar cikmam gerekiyor haliyle. Maddi durumum da ayri ev tutmaya musait degil. Issizim su an. Ama dedigim gibi psikolojim cok kotu etkileniyor, kucuk de degilim. Ben dine yoneldikce seytan benimle ugrasiyor sanki.  Lutfen yardim edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: Annem evde cok acik giyiniyor!:(
Sanki bensin :D Benim annem de öyle oluyo bazen öyle yapıyo yani. Aga anneni uyar, Namaz Kılıyorsan Namaz Kılıyorum de öğüt ver yaptığın doğru değil falan de.
Gene yaparsa Namaz Kılıyorsan eğer Camii'de Kılarsın. Senlik bişey yok yani annenin hatası düzelir İnşALLAH.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bildiğim kadarıyla şunların hiçbirine hakkınız yok (özellikle yaşlıysa )

1) ona bağıramazsınız , sesinizi yükseltemez ve öf! diyemezsiniz.
2) kötü muamelede bulunamazsınız.
3) fiziksel şiddet kullanamazsınız.

nazikçe veya uygun dille uyarabilirsiniz yada bilgi verebilirsiniz.
Belki yetersiz kalmış olabilirim (mutlaka eksiklerim var zaten bu konu geniş bir konu aslında,çok geniş normalde)

üsttekileri uygulamak çok zor oluyordur sizi anlıyorum ama elimizdekiler bunlar.

şunlar ise mutlaka uzak durmanız gereken ve asla yapmamanız gereken noktalar (sakın)

*** ayıplamayınız
*** kınamayınız

bu son söylediklerim aslında günah işleyen hiçkimseye karşı yapılmaması gerekenler. (sizin kendi güvenliğiniz için, şunu biliyorum: bu yıldızlar la başlattıklarımı yaparsanız aynı günahları siz de yapacaksınız buna emin olabilirsiniz.)

yapabilecekleriniz: çok nazikçe /tatlı sert/ kızmak (kızgınlık bence farklı bir şey, öfke içermez ya da içermemeli ,yani bilinçli bir şekilde cereyan eder)
bilgilendirmek.bilgilenmek, çalışıp para kazanmak,sabretmek

şimdilik bildiklerim bunlar sanırım.

ha bu arada : ben şu aralar annemin sırtını sıvazlarım zaman zaman kalçasını sıyırırım (çünkü bel fıtığı var ,masaj yapmamı istiyor bazen) ve ilerde şunlarda oldukça yüksek ihtimal dahilinde olan şeyler en azından benim için öyle.

altını temizlemek, altını değiştirmek , lavaboya oturtmak , vs.

gücüm yeterse evet bunlar benim için birer görev olacak.

mmm,gözlerimle ve cismen gördüğüm Annem den daha kıymetli bildiğim kimsem yok benim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-10-2020, Saat:02:31 PM, Düzenleyen: blue.
Yönetici
Aleykümselam

Annenizin gönlünü kırmadan uygun bi üslupla çok üstüne gitmeden ara sıra nasıl giyinmesi gerektiğini söylemekten başka yapacak bir şey yok gibi.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.