Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Annem evde cok acik giyiniyor!:(
Annem evde cok acik giyiniyor!:(
Gene yaparsa Namaz Kılıyorsan eğer Camii'de Kılarsın. Senlik bişey yok yani annenin hatası düzelir İnşALLAH.
1) ona bağıramazsınız , sesinizi yükseltemez ve öf! diyemezsiniz.
2) kötü muamelede bulunamazsınız.
3) fiziksel şiddet kullanamazsınız.
nazikçe veya uygun dille uyarabilirsiniz yada bilgi verebilirsiniz.
Belki yetersiz kalmış olabilirim (mutlaka eksiklerim var zaten bu konu geniş bir konu aslında,çok geniş normalde)
üsttekileri uygulamak çok zor oluyordur sizi anlıyorum ama elimizdekiler bunlar.
şunlar ise mutlaka uzak durmanız gereken ve asla yapmamanız gereken noktalar (sakın)
*** ayıplamayınız
*** kınamayınız
bu son söylediklerim aslında günah işleyen hiçkimseye karşı yapılmaması gerekenler. (sizin kendi güvenliğiniz için, şunu biliyorum: bu yıldızlar la başlattıklarımı yaparsanız aynı günahları siz de yapacaksınız buna emin olabilirsiniz.)
yapabilecekleriniz: çok nazikçe /tatlı sert/ kızmak (kızgınlık bence farklı bir şey, öfke içermez ya da içermemeli ,yani bilinçli bir şekilde cereyan eder)
bilgilendirmek.bilgilenmek, çalışıp para kazanmak,sabretmek
şimdilik bildiklerim bunlar sanırım.
ha bu arada : ben şu aralar annemin sırtını sıvazlarım zaman zaman kalçasını sıyırırım (çünkü bel fıtığı var ,masaj yapmamı istiyor bazen) ve ilerde şunlarda oldukça yüksek ihtimal dahilinde olan şeyler en azından benim için öyle.
altını temizlemek, altını değiştirmek , lavaboya oturtmak , vs.
gücüm yeterse evet bunlar benim için birer görev olacak.
mmm,gözlerimle ve cismen gördüğüm Annem den daha kıymetli bildiğim kimsem yok benim.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi