You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ANNELER GÜNÜNDE BABALARA SESLENİŞ

Profesör

[Resim: 535950_detay.jpg?1288089303]
.......Mutlu çocuklar, mutlu annelerin el emeği göz nuru imiş. Akıllı babalar, eşini mutlu etmenin bir çift tatlı söz, bir güler yüz ve dengeleri sağlayan değer vermeyle başarılabildiğini bilirmiş.
.......Meğer, helal rızık kazanmanın, evi için harcamanın ve bir eşe ve çocuklara sahip olmanın onuru ve huzuru ile sağlam adımlarla ve onurla hayat yolunda yürüyebilmekmiş baba olmak.
.....Akşam olup yorgun argın eve geldiğinde, evi ve işini birbirine karıştırmadan, gülümsemesini yüzüne yayarak, eşi ve çocuklarıyla hiç olmazsa 5-10 dakika nitelikli beraberlik geçirerek, hem onlara sevgi, güven ve enerji yüklemek, hem de kendisi yüklenerek, doğru bir ilgi ile hayata daha coşkuyla, daha sıkı tutunmanın aşısını yaptırabilmekmiş meğer baba olmak.
....Sevgisizliğin ve ilgisizliğin burukluğunu, eşinin ve çocuklarının gözlerinde okuma için elinden geleni yapıp, sürekli gayret halinde olmakmış baba olmak.
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
RE: ANNELER GÜNÜNDE BABALARA SESLENİŞ
Günününzü kutluyorum sevgili ablacım.Anlamlı güzel paylaşımların için teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
"Cennet anaların ayakları altındadır..."daha fazla söze gerek yok diye düşünüyorum benRolleyes paylaşım için teşekkürlerRolleyes

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
benim babam bir tane
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
hayırlı aksamlar arkadaşlar konuyla alakası yok ama ben googleye NEY dinlemek ındırmek ıcın gırmıstım bu sıte cıktı uye olmanız gerekıyor dedı ama bulamıyorum yardımcı olabılırmısınız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
o değilde bebek çok tatlıııı maşallahhh :D

Her sene kutlarım anamınkinide bu sene olmadı. Hergün anneler günü yaa Big Grin Ben zaten anneme en güzel hediyeyim yaa :p
Yinede konuşsaydım iyiydi..
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.