You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anne sözü dinlemek

Anne sözü dinlemek

Yeni Üye
Anne sözü dinlemek
S.aleykum arkadaslar

Benim bir sikintim var , yardiminiza ihtiyacim var.
21 yasindayim yüksek okul bitiren birisiyim almanyada kaliorim is bulamadim bir zaman
Su an buldum nefsime uyuyuyan bi meslek , ama annem bu ise yasala uyumiyor diyor. Bir cok avukatlara gittim sorustirdum bu isde hic böyle yasala uyumian bir sorun yok , anneme anlatmaya calisiorum anlamak istemior , bana yanlisin var diyor. Dinle beni isin rast gitmez diyor .
Napabilirim isimle cok memnunum , annem memnun deyil . Islami sartlardada anne sözü peygamber sözü gibidir .
Yani demek istedigim , bu isi birakm lazim yoksa annemin helalini alamioyorum .
Simdi anne sözü dinlenirmi dinlenmezmi , sonucta ben burda dogdum sartlari ben biliyorum .

Lütfen bana bir cevap verin
S.aleykum
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Anne sözü dinlemek
ve aleyküm selam

işin ne olduğunu bilsek belki daha doğru yorumlar yapabiliriz...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.