BENİM SANA DEMEK İSTEDİĞİM ŞU SENİN İSLAMI SAVUNAN BİRİ OLARAK BU OLAYA OHHHH İYİ OLMUŞ TEBRİKLER FALAN DEMEN ANLATABİLİYOMUYM DERDİMİ ACABA
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ANNE CİNAYETİNİN SESEBLERİ???
ANNE CİNAYETİNİN SESEBLERİ???
BENİM SANA DEMEK İSTEDİĞİM ŞU SENİN İSLAMI SAVUNAN BİRİ OLARAK BU OLAYA OHHHH İYİ OLMUŞ TEBRİKLER FALAN DEMEN ANLATABİLİYOMUYM DERDİMİ ACABA
eminim o cocuk annesine kıyamazdı islamda anneye uff demek bile yasakken ki o kişi islamı bilmediği için annesine kıymıştır yazık !!!
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDEŞİM BURDA SENLE HEM FİKİRİZ BİR ANNE BABANIN ÇOCUĞUNA BIRAKACAĞI EN BÜYÜK MİRAS ONA GÜZEL BİR AHLAK ÖĞRETMESİDİRSANA KATILIYORUM REYYANIM....
BÖYLE BİR İNSANLIK DIŞI OLAYLARA İYİ OLMUŞ OH OLMUŞ BİZ İNANÇLI İNSANLARA YAKIŞMAZ..
DİNİMİZİ TAM TATBİK EDİP UYGULAMAYA ALIRSAK,
HUZUR VE GÜVEN İÇİNDE BİR AİLE OLMAMIZA HİÇ BİR ŞEY ENGEL OLMAYACAKTIR.
RABBİM İSLAH EYLESİN.....
MEVLAM BİZLERİ EVLATLARIMIZA HAYIRLI ANNE, BABA,
ANNE VE BABALARA DA HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN...AMİN
![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDEŞİM BURDA SENLE HEM FİKİRİZ BİR ANNE BABANIN ÇOCUĞUNA BIRAKACAĞI EN BÜYÜK MİRAS ONA GÜZEL BİR AHLAK ÖĞRETMESİDİR
gayet güzel anlatmışsın canım ağzına sağlık
Rabbim korusun böyle şeytanlıklardan cülemizi
beni asıl düşündüren hepsinin üstüste olması
hani işlediğin günahı anlatmamk vardır ya
birşeyin olmasından sa yaylıması daha kötüdür "şuyuu vukundan beterdir"
duyuldukça domino taşı gibi birbiri ardınca güç buluo şeytanlıklar yanlışlar...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi