You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Kıdemli Üye
RE: Anlamlı Güzel Sözler
Dikkatsizlikten, özensizlikten, gamsızlıktan türetilmiş kabalıklarımız yüzünden kim bilir kimin canı, nasıl, neresinden acıyor da hiç farkına varmıyoruz.
Önü alınamayan bir çekingenlik, tarif edilemeyen bir ürküntü, aşılamayan bir kırılma korkusu, bastırılamayan bir telaş, her şeyi birbirine katan, karıştıran, acayipleştiren bir heyecan, kim bilir birini, birilerini, şu kalabalık ve koskoca dünyada ne kadar yalnız, nasıl da tek başına bırakıyor.
Gökhan Özcan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Zenginlik, kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır.
Senin bilgindir, ahlakındır, özgüvenin, terbiyen, letafetin, tebessümündür.
İnsanlar kitap okumakla zenginleşir.
Murat Menteş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ben yalnızlığı/ Gökte uçar gördüm
Ben yalnızlığı/ Garip naçar gördüm
Ben yalnızlığı/ Gelip geçer gördüm.
Cahit Külebi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
"Belli ki yenilgiyi kabul edecek kadar cesaretimiz yok. Belli ki her şeyi kendimizle birlikte eskitmek istiyoruz.
(...)
Tepemize inmiş bir badirenin altında eziliyoruz.
Ve belli ki, bütün yenilgilerin başlangıçlara açılan bir kapı olduğundan haberimiz yok!"
(Gökhan Özcan- Ruh Yordamı)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.