You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Allah’ın hoşlanmadığı şeyleri yapıp dururken, kendi hoşuna giden şeyleri Allah’tan istemekten utan!
[Zunnun-u Mısrî]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben akşam ezanıyla eve dönülen bir devrin çocuğuyum.Banane materyalist ecnebilerin yazdıkları çocuk eğitimi kitaplarından.
Bekir Develi
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Neden sonra farkına varıyorsun, etrafındaki korkunç ıssızlığın
Yâr olsun, dost olsun, ne arıyorsun, adresi belli mi vefasızlığın?
Cahit Sıtlı TARANCI
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Küçükken karne alıp heyecanla anneme gösterirdik kardeşimle. Annem ders notlarına kısaca göz atar sonra da güzel davranış notlarımızı dikkatle incelerdi. Oradaki değerlendirmeler iyi olunca "Ders notlarınıza aferim ama benim için davranış, arkadaşlarınizla iyi geçinme, v.s bunlar çok daha önemli" der bize sarılır ve daha çok bunun için kutlaŕdı. Belki de bu sebepten biraz da bilgievine gelen çocuklara bugün şunu dedim: "Notlarınız cok güzel. Tebrik ederim. Ama bizim için önemli olan sizlerin vicdanlı, saygılı, cesur, dürüst kısaca iyi bir insan olmanız. Asıl bunun için seni kutluyorum."Hangi mesleği seçerlerse seçsinler, hangi tür bir not başarısı alırlarsa alsınlar önce vicdan sahibi iyi birer insan güzel birer Müslüman olsunlar İnşallah. . .

f.b.tütüncüoğlu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.