You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Günahını başkasına atarak suçunu hafifletip yüklerini attığını sananlar, her anlattıkları kişiyi şahit tutuyorlar günahlarına. Paylaştıkça meşru bir zemine oturuyor kötülükler. Dahası, kolayca yayılıyor, sirayet ediyor. Çünkü arızî olanın yayılması daha kolay. Kendini durmadan teşhir ediyor kötülük. İyilik ise saklı, kendini göstererek var etmeye ihtiyacı yok, çünkü mutlaktır iyilik
(Leyla İpekçi )
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İsmet Özel, “ancak içinden aydınlanan dışına ışık verir” diyor. Kalbimizi neye açıyorsak, açmışsak, biz de oyuz. Kalbimiz neyle doluysa, dilimizden de o dökülür. Yalan dünya ‘içimizde’ yer etmişse, yalan söylemek
kaçınılmazdır.
( İbrahim Tenekeci )
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kendini gereksiz yere, Gereksiz zamanlarda,
Gereksiz insanlar için yoruyorsan;
En gerekli zamanda, en değerlinin sadece kendin olduğunu
Çok gereksiz bir acıyla anlarsın...
Boris Vian
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yoruldum patron,
Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından yoruldum.
Nereye gideceğimizi,nereden geldiğimizi söylecek biri.
En çok da insanların birbirine kötü davranmasından yoruldum.

Yeşil yol
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Okumak güzeldir.
Araştırmak güzel.
Lakin avcı olmak değildir okumak.
Okudukça av olursun ama avcı olmaya varmaz gönlün.

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ne sevdiğimiz yerde yaşamayı seçebiliyoruz ne de yaşadığımız yeri sevebiliyoruz. Evine girerken ve çıkarken "dünyada olmak istediğim yer işte burası!" diyen ne kadar az insan var. Hürriyet havucunun peşinde koşan mecburiyet mahkumlarıyız.Sonra balkondaki saksıdan mucizeler bekliyor,bir haftalık tatillerden bir yıllık
huzur umuyoruz. Cehennemimizin adı "modern yaşam" ve bu gerçekle yüzleşmekten çok korkuyoruz.
(Haşmet Babaoğlu)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kelimeler hayalimin göğünde öyle hızlı
öyle sersemce dönüyor
yüzüyor ve dans ediyorlar ki
hiçbiri kuyruğunu elime kaptırmıyor
-Dr.Ali Şeriati-
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.