You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiyedeki En Büyük Sorun Nedir? Nelerdir?

Anket Başlığı: Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiyedeki En Büyük Sorun Nedir? Nelerdir?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Başörtüsü Yasağı 2 (4.44%)
Dinden Uzaklaşma 9 (20.00%)
Taraflı Demokratikleşme 1 (2.22%)
Sınıflaşma 5 (11.11%)
Etnik Çatışmalar 2 (4.44%)
Medya 2 (4.44%)
Dış Güçler 1 (2.22%)
Eğitim 11 (24.44%)
Terör 9 (20.00%)
Ekonomi 3 (6.67%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 45 (100%)

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiyedeki En Büyük Sorun Nedir? Nelerdir?

((Meksikalı))
RE: Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiyedeki En Büyük Sorun Nedir? Nelerdir?
valla biraz bencilce bi cevao olucak ama bence bu ülkede benim gidebileceğim adam gibi dini eğitim okulu olmaması valla napıyım öyle :hııh:p
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
en buyuk sorun olması gerekenden az bırlık olmamızdır ulkemızdekı butun sorunlar bırlık olmamamızdan kaynaklanıyor....
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiyedeki En Büyük Sorun Nedir? Nelerdir?
tr nin değil dünyanın sorunu:

zenginin aç gözlü olması, fakirin fakirlik karşısında çaresiz olması.
biri yer biri bakar... elbet bigün kopar. kopacak ama nezaman bakalım.

edit:yani sınıf ayrımına verdim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-10-2008, Saat:09:07 PM, Düzenleyen: Zefyhr.
((Meksikalı))
ne demiş KARDEŞ MALCOLM ''Eğitim Olmadan Hiçbiryere Gitmiyorsunn'' !!!!veeee ... İnsanlar bir adamın bütün hayatının bir tek kitapla değişebileceğinin farkında değiller.alkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
kardeşim cihad edicek adam yokk adam gibi çıkıp savunucaksın ne yi savunuyorsan olmuyor bu işler siyasetti yok efendim samanyolu hilal tv...bunlarlar mı savaşcazz yok medyaydı olmuyo istediğimiz gibi adamalrda getiremiyoruz eeee nolcak beklicekmiyizz çıkalım adam gibi savaşş çıkıyorsa çıksın be kardeşim cezayir i görmedikmi yeter be asker miş darbe yaparlarmış vs vs bıktık bunlardan yapsınlar biz nene hatun oluruz erkeklerde seyit onbaşı bak noluyo yok bundan daha kesin çözüm varsa e hadi buyrunn
Bunu ilk beğenen sen ol.
BENCE EN BÜYÜK SORUN...İSLAMDAN UZAKLAŞMA.İSLAMDAN UZAKLAŞTIKÇA KARDEŞLİK BİLİNCİ KAYIP OLDU...HEVA VE HEVESİMİZE YENİK DÜŞTÜK...ŞEYTANI KARFDEŞ BİLDİK....BAZI KÖPEKLERİN ALLAHTAN KORKULMAZ ALLAH BZİİ ÇOK SEVİYOR NARALARINA UYUP ALLAHTAN KORKMAMAYA ALIŞTIK...TABİKİ RABBIM BİZİ BİZDEN ÇOK SEVİYOR..BİZİ BİZDEN ÇOK KORUYOR...

RABBIM HAŞR SURESİ 18. AYETTE BUYURMAKTA...
"EY İMAN EDENLER ALLAHTAN KORKUN..HERKES YARIN İÇİN NEYİ TAKDİM ETTİĞNE BAKSIN..ALLAH KORKUN...HİÇ ŞÜPHESİZ ALLAH YAPTIKLARINIZDAN HABERDARDIR....

SELMETLE...

PAYLAŞIM İÇİN MÜSLÜMAN KARDEŞİME SELAMLAR OLSUN...
Fİ EMANİLLA
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bütün İslam alemiyle ortak sonumuz... Tabiki dış güçler..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
egitim diyorum çünkü zihniyetin asıl kaynagı egitimdir ve eğitenler asıl sorunu oluşturdukları için verilen egtimi de fazlasıyla etkiliyor vesselam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
en büyük sorun ne başörtüsü,ne eğitim,nee terördür...bunlar bir kısım insanı ilgilendirir...
mesela başörtüsü sadece özgürce okumak isyeyen kardeşlerimizin sorunudur
ancak ekonomi öyle değildir.a sından zsine tüm ülke insanını derinden ilgilendirir...
geçen yıla göre dahada düştü alım gücümüz...
bir memur maaşının durumu ortada..
ya zamlara nedemeli ...bir yılda doğal gaza%65 zam...
e elektirikte doğal gazdan üretidiğine göre onada zam...
ekonomi hallolduktan sonra gerisi hikayedir...
hükümet ne olursa olsun kan emici vampir IMFden borç almamalıdır...
biz gerekirse ekmek yemeyelim ama borç almayalım..zira borç alınca emirde alıyoruz...
emir almaktansa hele hele kanı beş para etmez soysuzlardan emir almaktansa küflü ekmeyi yemeyi tercih ederim....zira emir almadan onu yemenin zevkini en iyi iran bilir...
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-11-2008, Saat:09:48 PM, Düzenleyen: yiğit.
Forumcu
Cvp: Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiyedeki En Büyük Sorun Nedir? Nelerdir?
sadece anket için bile olsa sıraladığımız şeylere bir qöz atın !.. aman Ya Rabbi ne qünlerdeyiz..hepsi ayrı sorun belki tartışmak.. ama sadece fikrimi söylemek istiyorum __islamdan uzaklaşmak___ ne olu du sanki..!!!
islamiyeti TAM ANLAMIYLA bilen hanqi insan haqisini yapar?! Mü'min uyanık olur,dış mış hiç birinin oyununa qelmez,parçalamalarına izin vermez!!

kimim ki bu yorumu yaptım..AF YARAB!!
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.