You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ANA BABAYA HER SEYE RAGMEN SAYGI MI???

ANA BABAYA HER SEYE RAGMEN SAYGI MI???

Acemi Üye
RE: ANA BABAYA HER SEYE RAGMEN SAYGIMI???
sabr etmek evet care bu ama nede olsa insaniz! yurek dayanmiyor. aile baglarim tum koptu ne kardesimle ne babamla dogru duzgun gorusuyorum sabr ediyorum ben allaha siginiyorum onlari allaha havale ediyorum ama anlayana insanin icinde allah korkusu olmassa hersey serbesttir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
imtihan...allah herkse bi şekilde imtihan verir kimbilir senin cennete girmene vesiledir ailenin yaptıklarına sabretmek...ne demiş mubarek... lutfunda hoş kahrında hoş ya ilahi...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
imtihan cok zor be kardesim ve sinifta kalmaktan cok korkuyorum sadece ahireti dusunsek kolay ama bu yalan dunya ne yapiyor ne ediyor surukluyor bizi pisligine
dunyada iyiligin adi enayilik olmus iyilik yap denize at deniz tasiyor ama goren yok gerci allah biliyorya kim ne derse desin allah goruyo biliyo diyorum kendi kendime fakat henuz dunyada oldugumuz icin cok cabuk unutuyoruz ve savrulup gidiyoruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hepimiz öyle durumlarla karşı karşıya kalıyoruz bazen malesef...ama iyilik insana deil Allaha yapılır rızası için o yüzden savrulmamak için hiçç akıldan çıkarmamalı...sabredebildigimiz kadar sabretmeli herşeye...ne yapalım
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Çok sinir oluyorum böyle babalara onların hatalarını çocukları çekiyor..düşünmezler mi baba olmak bu değil ki baba olmak çocuk meydana getirmek değil ki...Allah sana sabır versin sana..Sen kendini muhafaza et onun hatada olduğu kesin sen doğru yoldasın kardeşim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-08-2010, Saat:05:02 PM, Düzenleyen: Sükut.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.