You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Amerikalı..!

AMERİKALI!
Adamın biriNew York, Central Park'ta yürüyüş yaparken, anidenkuduz bir köpeğinin küçük birkıza saldırdığını görür. Koşar ve köpekle boğuşmayabaşlar. Hayli uzun bir uğraştan sonra üzeri yara bereiçinde kaldığı halde köpeği öldürür. Ama küçük kızındahayatını kurtarmıştır. Son anda bu sahneyi görenpolis nefes nefese olay yerine koşar ve adamınyanına gelir.Sarılıp teşekkür etikten sonra 'Sen' der 'birkahramansın, yarın bütün gazeteler seni yazacaklar. Vegöreceksin başlık da şöyle olacak; Cesur New York'lu küçük kızın hayatınıkurtardı.' Adam 'Amaben New York'lu değilim!' der. Polis 'Fark etmez, bu durumda gazeteler şunu yazacaklar; Cesur Amerikalı küçük kızınhayatını kurtardı' cevabını>verir. 'Ama benAmerikalı da değilim' der adam artık şaşırarak. Polis 'Ya,o halde nerelisin?' diye sorunca adam cevap verir;'Ben Iraklıyım!' Polis adama başka bir şeysöylemez. Ama adam ertesi gün gazetelerialdığında> şöyle bir başlıklakarşılaşır; 'Radikalİslamcı, masum Amerikan köpeğini öldürdü.'
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
RE: Amerikalı..!
alkışSmilebi süre önce okumuştum, ilginç değil, gerçek iğrenç yüzleri işte...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Amerikalı..!
ne beklenirdi ki başka...

herkes iman ettiğinin değeriyle tartar...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Amerikalı..!
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alkışSmilebi süre önce okumuştum, ilginç değil, gerçek iğrenç yüzleri işte...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alkışSmilebi süre önce okumuştum, ilginç değil, gerçek iğrenç yüzleri işte...

AYNEN
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: Amerikalı..!
MASUM KÖPEKLERİNİMİ ÖLDÜRMÜŞ ONLAR IRAKLILARIN MASUM KÖPEKLERİNİ UÇURUMDAN ATARKEN İYİ OLUYODA Bİ CAN KURTARMAK KÖTÜ OLUYO.NE BEKLENİRKİ BUNLARDAN.

İĞRENÇ MİLLETLER.İNSANLIKTAN BİLE ANLAMAZLAR.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Amerikalı..!
ne desem az olur...

işte gerçekler açıkta.

yüzlerine tükürmek lazımken ağızlarına düşüyoruz..en çokta ağırıma giden bu

sağolasın ayşem bu gerekli bi paylaşımdıiyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-05-2008, Saat:05:04 PM, Düzenleyen: aysesena.
Forumcu
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne desem az olur...

işte gerçekler açıkta.

yüzlerine tükürmek lazımken ağızlarına düşüyoruz..en çokta ağırıma giden bu

sağolasın ayşem bu gerekli bi paylaşımdıiyiSmile

malesef öyle gıcık oluyorum o ülkeyede insanlarınada
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.