You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Amerika ışid akp arasındaki düğümün çözümü!

Amerika ışid akp arasındaki düğümün çözümü!

Profesör
RE: Amerika ışid akp arasındaki düğümün çözümü!
amerika kurdu amerika büyüttü demek kolay.
peki delilin var mı?
ya amerika destekli değilse bunu söyleyen müfteri olmaz mı o zaman?
Rabbimiz sevmediklerimiz hakkındada olsa adaletli olmamızı emrediyor;
"Ey iman edenler, adil şahidler olarak, Allah için, hakkı ayakta tutun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletten alıkoymasın. Adalet yapın. O, takvaya daha yakındır. Allah'tan korkup sakının. Şüphesiz Allah, yapmakta olduklarınızdan haberi olandır."

işidin yaptığı yanlışlar var bu inkar edilemez. Ancak bunu yanlışları 'bunları amerika kurdu, amerika büyütüyor..' gibi söylemler bir müslümana yakışmayan usluplardır.

Hanzala kardeşim demişsin ki;
mücahidlerin eşlerini ve çocuklarını öldürmüşler delilin nedir?

Not: İşidi savunmuyorum ancak kim olursa olsun herkesin hakkını vermek istiyorum.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ben sana kadın ve çocukların öldürülüyor demenin delilini istedim sen sadece Nusret cephesinin açıklamalarını veriyorsun. zaten bunlar birbirini öldürüyor. işidin yayınladığı sözde Nusret itirafcilarinin itirafları var.iki grupta birbirini telef ediyor.muslumanlar arasında çatışma ilk değil.
benim kizdığın nokta müslümanlar arasında taraf olmak ve karşı gruba iftira atilmasidir.yok abd kurmuş yok büyütmüş gibi saçma iddialar.bu iddialar daha önce Taliban içinde yapılıyordu.
bana sorarsanız bu iki grupta tekfir hastalığından kurtulamadiklari için aralarında savaş yaşanıyor.
Rabbim hepsini doğruya ulaştırsin. yazık bir çok mücahit boş yere birbirini öldürüyor.
işid müslüman bir grup olmakla beraber haddi aşan bir topluluklar.
unutmadan işid ile nusra daha 1 yıl önce ayniydi.
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ben amerika kurdu demem ama şunu çok iyi biliyorumki ışıd suriyedeki mücahidleri tekfir edip öldürüyor hatta çocuklarını ve kadınlarınıda ve bunun arkasındayım biz iftiranın ne oldugunu çok iyi biliyoruz dünkü çocukta değiliz ben iki tane gazete okuyup internette bakıp gelip burda müslümanlara iftira atacak değlim müslümanları katledenlerden yanada olmayız mücahitlere müslümanlara kim zulüm yapıyorsa Allah onlara ya hidayet versin yada kahhar sıfatıyla kahretsin bu hizbulşeytan olur ışıd olur hiç farketmez. benim yazdıklarımın iftira haber olduklarını düşünüyosanda girersin adamların sosyal medya sitelerine nasıl katlettiklerini nasıl mürtet kafir ilan ederek öldürdüklerini okursun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hiddetinde celalinde anlamı var ateş düştüğü yeri yakar gerisi sadce yorum yapar

nusret cephesi ışıd gibi tekfircidir demişsin

gercekleri görmek için duygusallıktan bir çıkmak lazım öncelikle ben ışıd ırak islam devletiyken de bilirdim ve çalışmalarını beyenirdim ama ne zaman cizğisinden ayrıldı işte ozaman kendisini sorgulamaya yargılamaya başladım bugün aynı şeyi nusrette yapsa gene yargılarım sorgularım kurumların şahısların önemi yoktur benim için kuran ve sünnet cizgisidir bizim ölcümüz gene dedğim gibi bir takım yorumlar yapıyorsak 2 tane gazete okuyup yapmıyoruz birşeyler görüyoruzki celalleniyoruz yoksa benim ne haddime müslümana Allah yolunda savaşana iftira atmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hanzala kardeşim,
ben nusret cephesinide işidide gayet iyi bilirim.hem bilgim gazetelerden ve internetten değil haberin olsun.buna rağmen inş ben dediklerimde yanılıyorum gülücük
Hz.Ali muaviye taraftarlarını öldürünce bunlar kafirdir mürteddir demedi
yine Hz.Ali haricileri öldürünce bunlar kafirdir demedi
ama bakıyorum sen çok rahat birilerine hizbuşşeytan diyebiliyorsun
bu yetkiyi islam ve kuran mı verdigülücük
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
iyi bildiğin gayet ortada umarım video yu izlerken nusret tekfirci bir guruptur demenin cevabını alırsın hizbullah deyip allaha iftira ataçağıma hizbulşeytan demeyi yeylerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allahın askerleri olmadıkları kesin Allah azze ve celleye iftira atmadım içim rahat dedğim gibi hizbulşeytan demeyi yeylerim Allah o zalimlere hizbulşeytan dememden mesul tutmaz inşallah amin...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.