You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ama Anne! Baba! Sizler Müslüman değil misiniz?

General

- Bu örtü de nereden çıktı? Senin yüzünden el alemin yüzüne bakamıyoruz. İtibarımızı beş paralık ettin! Para istiyorsan para, mal istiyorsan mal, her gün bir başka giyin, niye yaşlı kadınlar gibi kapanıyorsun, gençsin, güzelsin derhal çıkaracaksın başından bu bez parçasını!

- Hayır anne o bir bez parçası değil! Dinimizin emri.

- Bak sen başımıza hoca kesildi. Bana bak kızım! bunların zamanı geçti, hem kaçıncı asırda yaşıyoruz? Bak hanım! Bunlar hep senin başının altından çıktı. Ben demedim mi sana o sıkma başlı arkadaşları ile gezmesin diye. Ben böyle olacağını biliyordum. Körle yatan şaşı kalkar. O oyuncuların yanına giden oyuncu olur işte. Bak kızım ben onu bunu anlamam, biz aydın ve çağdaş aileyiz. Ailemizin şerefini beş paralık etmeye hakkın yok. Yarından tezi yok atacaksın başındakini !

Ama anne! Baba! Sizler Müslüman değil misiniz?
[Resim: islamivahdet_basortusu14.jpg]

ANNEEEEEEEEEEEEM
BABAAAAAAAAAAAAM
RABBİM SİZDEN BİNLERCE
KEZ RAZI OLSUN...
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Ama Anne! Baba! Sizler Müslüman değil misiniz?
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medniyet dediğin soymaksa bedeni,
Desene hayvanlar bizden daha medeni..
Mehmet Akif kaç yıl önce yazmış bu mısraları acaba bu günü görseydi ne yazardı yoksa yazmaktanda mı bıkardı?
Degerli EFE-TURAN Kullanicisi Apr 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
türkiyede iyi birşey oluyorsa buda sadece bir avuç müslüman sayesindedir çünkü türkiyede müslümanlar azınlıktır bönlüklerinden bir türlü kurtulamamış müslümanlar . bir anne baba tv izleyipte en azından bir akşam ,sadece akşam haberlerini izlemiş olan bir anne baba eğer kızının sokağa örtüsüz ve tek başına çıkmasına tahammül ediyorsa edebiliyorsa o ne annedir ne de babadır bu da bu kadar nettir . artık bu gibilere nasihatten çok yüzüne direk aptal olduğunu söylemek en iyisidir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-09-2010, Saat:04:43 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
Profesör
eliflamra başımıza hoca mı kesildin, bunların zamanı geçti ! !
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.