You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ALYAZMALIYA YARDIM
öncelikle buraya kadar gelme zahmetinde bulunanlara ve konuyu okuyup cevap verme hazırlığında bulunanlara şimdiden teşekkür ediorum gülücük

ben bi cd yapmak durumunda kaldım ilahi cd si ama içine ne koycağımı bilmediğimi üzülerek belirtmek istiyorum Sad

en sevdiğiniz ilahi isimlerini yazarsanız bana cdyi hazırlarken yardım etceğinizden dolayı dualarıma mazhar olacaksınız gülücük
ayrıca ilahi bölümünün moderatörü olarak Qbra dan özel yardım istediğimi belirtmek isterim:sırıtık: ve bana edeceği yardımlardan dolayı şimdiden teşekkür ederek bu yardımlarının iki haftalık deneme süresinde pozitif puan olarak hanesine eklenmesini ciddi olarak talep etmekteyim..........

sevgili arkadaşlarım cd yi bir düğün için hazırlayacağım için yazacağınız ilahilerde biraz daha seçici olmanızı rica ediorum şimdiden herkese teşekkür ediorum..

bu konunun ömrü 1 haftadır çünkü düğün haftayahalayama bir an önce yazarsanız benim için daha makbule geçecektir....
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: ALYAZMALIYA YARDIM
hadi cnm Allha versingülücük
arkadaşlar sevdiğinz önerdiğinz ilahileri siz buraya ayzın bn eklerım siteye mp3 bölümünegülücük
tabi bi de bu konuyu bnm mod oldupğum yere taşmk lazımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: ALYAZMALIYA YARDIM
ben sana bi cd lik ilahi ismi bile yazarım ama müziklerin ne tür olacağını belirt

mesela hareketli veya tasavvuf müziği ve ya fon vaya hepsi karışık... nasıl olsun bizde haftaya düğün yapcaz çektik bi tane gönderiveriiyim mi :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
hadi ordan çıkarcı gülücük

buraya açtım herkes buraya bakıor sakın baska yere taşıma çok istiosan aynısından bide kendi bölümüne açkahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana bi cd lik ilahi ismi bile yazarım ama müziklerin ne tür olacağını belirt

mesela hareketli veya tasavvuf müziği ve ya fon vaya hepsi karışık... nasıl olsun bizde haftaya düğün yapcaz çektik bi tane gönderiveriiyim mi :D

harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepsi olur gülücük valla süper makbule geçer duygularımı anlatamıorum bile çok duygulandım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ama sadec ismini göndercem :D
dur bakıyım önce biraz bekle :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
tamam sorun deil ben indiricektim zaten isim olsa yeter bu ilahi özürlüye gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hmm
o zman şöyle yap benim yazdığım sanatçıların albumlerini indir kendin seç

eğer kota sorunun yoksa ? olur ?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
benim için çok kötü olur pc de de yer yok zaten ama sen hepsini yazamam diosan bi kısmını yaz baska da cvp veren olur heralde koskoca ihl camiasında gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya havva yaa cdyi bulamıyorum

ama ben sana bi kaç sanatçı yazıyım onları bul çünkü çok fazla müzük var seçemiyecem tekrar gülücük

eşref ziya, ömer karaoğlu,umut mürare,sami yusuf,mustafa cihat,grup yeniçağ..

tasavvuf müziği içinde

mustafa demirci, mehmet emin ay..

başka türlü yardımcı olmadığım için üzgünüm ..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.