You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALTTAKİ KARDEŞİNE DUA EDERMİSİN

BOŞ ÇERÇEVE!
Arkadaslar şöyle bir şey yapalım bizden bir sonraki yazacak olan arkadaşa gönlümüzden geldigince dilimiz döndügünce O izin verince gönlümüzü
kalemle bileştirip (yani gönlü klavye'ye bağlayıp ) dua edecez...
hadi başlayalım ...

Allahım benden sonra yazacak olan arkadaşım guzel amel ile ödüllensin amel defteri sag tarafından verilsin seytanın şerrinden nefsinin şerrinden kendini muhafava etsin herşeye karşı sabırlı davransın ve sabrın güzel meyvesinden yemeyi nasip etsin inşşş amin amin amin..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
ThE İmaM
RE: ALTTAKİ KARDEŞİNE DUA EDERMİSİN
amin amin amin gülücük gülücük teşekkürler gülücük

Allah benden sonraki yazacak arkadaşın hakkında hayırlısını nasip etsin .Allah ona cennetini versin ,peygamberimze komşu etsin.dünya ve ahiret mutluğu versin. sabır versin. Allah onu korusun.

(benim duam da bu kadar oluyo napalım)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-09-2009, Saat:07:16 PM, Düzenleyen: SeZGiN57.
Uzman
tesekuredrım aminnn...

Allah alttakı uyeyı kullarına karsı utandırmasın...

mahserde mahcub olanlardan eylemesın....
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
doğruyu doğru şekilde görerek, hayatı en zevkli ve eğlenceli yaşayarak, tüm zorlukları nimet bilerek, hiç ama hiç bişeye dert tasa etmeden yaşamak ve son nefesini en mutlu şekilde vermek nasip etsin.
Beraber yaşayan insanların birbirini iyice anlaması gerektiğini iddia etmek
yanlış bir anlayıştan doğar...
Anlaşılmak, çok az insana nasip olan bir lükstür...
Hele en iyi ve en derin şeyler hayatta daima yanlış anlaşılır...
Biz bu dünyaya anlaşılmak için değil, anlamak için geldik...
Anlaşılmamanın üzüntüsünü duyacağımız yerde,
bütün ruhumuzla anlamaya çalışsak hayat daha güzel olur...
Zaten çoğu zaman biz bile kendimizi anlayamazken,
başkaları nasıl anlayabilirler?...
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
amin amin amin...

alttaki uyeyi iki cihanda aziz eyle allahım herseye dayanma gücü ver Hz.Muhammed(a.s) bu dunyada komsusu olmadı ahirette komşusu eyle yuce rabbim iman ile yaşamayı herseyde adaletli olmayı kendine yapılmasını istemedigi seyi baskasına yapmamayı herseyde basarılı olmayı hastalıklardan uzak saglıklı olmayı nasip et yuce Rabbim amin amin amin..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
amin amin cümlemize inşallah

rabbim alttaki kulunun hakkında herşeyin hayırlısını versin zorluklar karşısında dayanma gücü versin. allah a layık kul peygamber efendimiz(s.a.v)' e hayırlı ümmet olmayı nasip etsin doğru yoldan ayrılmasın inşallahh
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
ayy sağol tatlım amin amin inşALLAH..
Rabbim benden sonraki yazana dünyada ve ahirette ne dileği varsa onu versin..günahlarını af eylesin ALLAH a layık bi kul Efendimiz(s.a.v)e layık ümmet eylesin..yolundan ayrılmasın ..AMİN

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
amin altakının ne sıkıntısı varsa Allah yardımıcısı olsun Allah yolundan ayrımasın Allah herşeyı gonlune gore versın Allah hacı olmayı nasip eylesın amin amin amin
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Amin inşallah canım..Alttakı uyeden Rabb'im razı olsun ve Peygamberimizin şefaatine nail olanlardan eylein Rabb'im..Akıbetini hayırlı eylesin..Görünür ve görünmez kazalara belalara karşı korusun..
Degerli MeftuN Kullanicisi Oct 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
amin kardeş inşallah
rabbim alttaki kardeşime gönlündekinin hayırlısını nasip etsin iki dünyada da hayra ulşassın inş. rabbim dertlerine deva sıkıntılarına kurtuluş olsun inşallah
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.