You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
RE: Altın öğütler
dostum bütün vəziyyətlə çox maraqlanırsansa bir dünya xəbər saytında axtarmağı məsləhət görürəm, mən həmişə bu şəkildə axtarış etməklə dünyada baş verən hər şeyi öyrənirəm, dünyada xəbər axtarmağın ən çox xoşladığım şey budur Mən həmişə görürəm ki, xəbər dərc etməyə gəldikdə qismən və xüsusilə neytral olan dünya xəbər saytları ilə rastlaşıram, onlar bu və ya digər ifrat deyil, sadəcə ortadadırlar, mən sizin bu xüsusiyyətlərə malik dünya xəbər saytlarını sevirəm. başa düşmək? Bunu sizə tövsiyə edirəm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-10-2024, Saat:06:38 PM, Düzenleyen: raichupetin.
Yeni Üye
RE: Altın öğütler
Şəxsən mənə forumda oturub müxtəlif insanlarla söhbət etmək maraqlı gəlir. Bu mövzular artıq haradasa işıqlandırılsa belə, forumda özümü daha rahat hiss edirəm. aktual mövzuları müzakirə edə bilərsiniz və yuxarıda qeyd edildiyi kimi, xarici ölkəyə gəlsəniz və adət-ənənələri bilmirsinizsə, bu çox faydalıdır. və burada soruşa bilərsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-10-2024, Saat:06:05 PM, Düzenleyen: valtt79.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.