You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allame'yi nasıl bilirsiniz.

Yeni Üye
Selam.
Bir forumda bir tartışmada allame nickini kullanan bir şahıs , forumumuzda başlık açan bir şahsı ortadan kaybettiğine dair bir iddiada bulundu. ya da kendisi dua etmesi nedeniyle bunun gerçekleştiğini iddia etmekte.
Kendi önerisi üzerine size şu soruyu yöneltiyorum:
Allameyi nasıl tanırsınız. Kriterler:
1-Doğruluk ya da yalancılık.
2-Samimiyet ya da samimiyetsizlik.
3-Keramet sahibi olması ya da bu duruma uzak birisi olması.
4- sever misiniz.
5- referans olur musunuz.
6- müsliman mıdır, emin misiniz.

Sorularımıza samimi yanıtlar verirseniz memnun oluruz.
ilginize teşekkürler.

Sevgiyle kalın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Allame'yi nasıl bilirsiniz.
Allame iddia etmişse doğrudur.

Tanıdığım kadarıyla doğru konuşur.
Samimi birisidir.
Gaybla ilgili konulara meraklıdır, hatta özel ihtisas yapmış desem yeridir. gülücük
ben seviyom :D
referans olayım ama ben yeni sayılırım. farklı arkadaşlar da yazarsa daha sağlıklı olacaktır.
müslüman olduğu kesindir ondan eminim.

aynen de samimiyetle yanıt verdim.
gene bekleriz. Tonguep
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kardeş allame nickini çok kişi kullanabilir...aynı allame oldugunu nerden biliyosun? gelip burda konu açıyosun...
birincisi kendisi istiyorsa gelir sorusunu sorar cevaplamak isteyen cevaplar..kimsenin hakiki müslüman olup olmadıgınıda allahtan başkası bilemez...bu ne saçma sorudur...böyle konular açmayın lütfen...burda biz kimseye yalancıdır diyemeyiz zaten neye referans istiyosunuz kişiye inanıyosanız görüşür inanmıyosanız görüşmezsiniz bu kadar basit...
ve ayrıca ben ve digerler arkadaşlar herkesi seviyoruz
buyrun size samimi yanıt...istediginiz samimiyette oldu inşallah..birdahaki konularınızı kişiye yönelik değil hepimize faydalı olan şekile açarsanız memnun oluruz..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Selamun aleyküm.
burayı ben referans gösterdim arkadaşlar.
bir süredir yokum farkındaysanız, kendimizce bir şeylere vesile olacağımızı hissedip turandursun'cuların sitesine girmiş bulundum.
anlatılan olay doğrudur.
anılan sitede adamın birisinin Allaha karşı (haşaa) meydan okuduğunu gördüm. Açıkça bir şekilde bunu yaptı. Ben de yeni üye olmuş ve bir iki yazı paylaşmayı planlamıştım. Belki içlerinden birilerinde biraz iman kıpırdısı var ise harekete geçirebilmek amacıyla.
Bu şahsın yazısını görünce buğzettim.
Onların anlayacağı dilden "imanımı AllahIn bu şahsı ortadan kaldıracağı üzerine" yatırdım.
Dün ikinci gündü ve şahıs forumdaydı, sonra birden içime bir hoşluk hasıl oldu ve ben de "o artık bize yanıt veremez" dedim. öyle bir şey oldu.
yani konuyu açan şahsın anlattığı olay olmuştur ve konu turandursun cuların forumunda hala mevcut ve tartışma konularından biridir.
Bu itibarla, çekinmeden görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.; hatta memnun olurum.
Hem hakkımda kimlerin ne düşündüğünü de öğrenmiş olurum. daha iyi ya. birbirimize dua ederiz. gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
allame sende biliyosun biz seni seviyoruz sende bizi seviyosun...madem öyle burdan biryere gidemezsin gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
asabilik yakışmıyo sana madem refarns istiyolar ben vereyim)

bu allame tam bi baş belasıdır asabi huysuz gecimsiz aksi biridir)
ama ne yapalım ki seviyoruz :D işte oda bizim büyük gönüllü olmamızdandır:p

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
estağfurullah.
saygılar.
ya sizle takışmayı özlemişim. uzak kaldım buralardan. ama nasipse inşallah yakın zamanda döneceğim gene. bazı işlerim var bir türlü sonuçlandıramıyorum. anlamıyor ki adamlar. neyse ben zorla anlatıyorum, sorun yok, Allame bir yolunu bulur halleder.
1-0 öndeyim şu anda. anlayan anlamıştır. :D
Allaha emanet olun.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.