You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALLAHA HAVALE ETMEK

Üye
ALLAHA HAVALE ETMEK
Arkadaşlar bir soru soracam bir kişiyi allaha havale ettik sonra cok pişman olduk allaha havale ettiğimiz için ne yapmamız lazım aynı durum başıma geldi bir kişiyi allaha havale ettim fakat sonra cok pişman oldum ne yapmam lazım ne olursunuz yardımcı olun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: ALLAHA HAVALE ETMEK
Rabbim niyetini biliyordur ,merak etme.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
''Allah'a havale ediyorum'' lafzının mesuliyet gerektiren bir husus olmadığı söylenir.
Sonuçta hepimiz Alah'a havale olacağız ve O hesabımızı görecek...

Yine de olur olmaz kullanmamakta fayda var, çünkü beddua anlamında da söyleniyor.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allaha havale etmek kısaca, Rabbim bu olayın hükmünü sana biraktif demektir vede gerçekten havale edilen kişinin vay haline .
İnsanoğlu çok garip bir varlıktır. Sinirlendiginde ne yapabilecegini kendisi dahi bilmez. Kişi havale etmekten dolayi pismanlik duyduğunda, Rabbiminden o kişi için af islahlik diler dua eder kisacasi bu.

Selametle .
Hep biryanım çok ızdırap ve özlem çekiyor...
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ALLAH kadirdir, her şeyi bilen ve görendir. Önemli olan bizim için çok zor durumlarda sıkıntımıza, derdimize ve sinirlerimize rağmen kendimizi tutabiliyor muyuz? Sabırla o anı, anın yaratıcısı ALLAH'a bırakabiliyor muyuz?

ALLAH'a havale et ki adalet sorunsuz işlesin... Belki geç olur ama kesin adalet yerini bulur.
Beddua olarak kullanılması ALLAH adını boşa kullanılmasına neden olur ki vay halimize. ALLAH affetsin.
ALLAH’ım
Bırakma bizi..
Tut elimizi!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Çok iyi bir yere havale etmişsiniz , tavsiye isterseniz, her işinizi Allaha havale tmeye devam edin..O HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR UNUTMAYIN.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
En adili O'dur..her işimizi,herşeyimizi ALLAH a havale edelim ..ALLAH tan başka kimimiz var bu kötü birşey değil ki
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.