You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALLAH velisi birinden dua istiyorum

ALLAH velisi birinden dua istiyorum

Uzman
RE: ALLAH velisi birinden dua istiyorum
dua etmek için ille de Allah velisi biri olmasına gerek yok .Allah azze ve celle kalpten yapılan dualara icabet eder .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ibnu ömer kardeşim;şu yunus(ASaskin) ın duası çok dikkatimi çekti.bunun belli bir uygulama usulü var mı? mesela günde kaç kez ve nasıl okumalıyız?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sevgili arkadaşlar;ben öyle el açarak yalvarma duası aramıyorum ki...öyle olsa çoktan iyileşirdim.ben daha çok belli bir uygulama tarzı olan dualar arıyorum.örneğin:peygamberimiz(sav) ağrı için bir dua öğretmiştir.3 kez bismillah deyip elini ağrıyan yere koyar,duayı okursun ve ağrın geçer.(ben deneyince olmuştu).ben daha çok böyle duaları kastetmiştim.saygılar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kardeşim psikolojik sıkıntılarının geçmesi Allah'a bağlılıkla doğru orantılıdır.Allah'tan uzak kaldığımız sürece , O'ndan habersiz yaşadığımız sürece sıkıntılar , felaketler peşimizi bırakmayacaktır .Ama Allah'a bağlandığımız sürece ,O'na hakiki manada kulluğumuzu yerine getirdiğimiz sürece O'ndan gelecek olan musibetlere bile eyvallah diyecek hale geleceğiz .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
arkadaşlar;bitmiş bir konuyu canlandırmak ayıp olacak ama,umudum olduğu için soruyorum:acaba bana önerebileceğiniz,tarif ettiğim şekilde bir dua yok mudur??
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.