You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALLAH polislerimizin yardımcısı olsun

ALLAH polislerimizin yardımcısı olsun

General
RE: ALLAH polislerimizin yardımcısı olsun
Allah polislerimizin yardımcısı olsun daha iyi mi zulmetsinler? karşılarındaki insanlarda saçmalıklar var diye polisin yaptığı zulüm hoş görülecek değil, Allahın hükümlerini tatbik etmeyen bir ülkedeki hükümler cahili hükmüdür ki bu hükümleri tatbik eden de yine ülkenin polisidir, polis de cahili kanuna hizmet eden bir kurumdan başka bir şey değildir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
durup dururken bişey yapsalar neyse çapulcular gelip adamlara taş atsın molotof atsın onlar aa çok iyi yapıyonuz aferrimmi desin palyanço değil onlar görevleri o zaten durup duruken bişey yapsalar neyse . ayakları takılsa polis vurdu düşürdü derler kafalrı yarılsa polis yaptı derler polisleri kötülemek için ellerinden geleni yaparlar evlerinde okularında düzgüncene durmak yerine ülkeyi karıştırmak isteyen bunlaramı iyi davranacaklar.onlar insan değilmi evlerine gidemiyolar bunlar yüzünden .

[Resim: 33a58vt.jpg]

[Resim: xe3bph.jpg]

siz bunları görmüyorsunuz heralde
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim bunlar yaşandı da siz bu gezi parkı olaylarının ilk gününü bilmiyorsunuz, o ilk günde hiçbir kimsenin suçu yokken tutup protestocuların çadırlarını basan yakıp yıkan polisin kendisidir. işin bir provakasyona dönüşüp sonraki günlerde saldırganlıkların artması tüm protestoyu kötü yapmaz, iyi niyetli olan ve bir taş dahi atmamış insanlardı protestoya katılanlar, özellikle de ilk günler. ben bu polis örgütünü daha yıllar önce başörtülülere yaptıkları, ve yıllardır kürt halkına yaptıklarından dolayı zaten hiç affetmeyecektim fakat gezi parkı olaylarıyla kendi eksilerine eksi katmış oldular. fethullahın silahlı ordusu işte, bir tarafı ergenekon silahlı kuvvetler bir tarafı fethullahçı emniyet güçleri halimiz harap bu ülkede...
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-09-2013, Saat:01:15 AM, Düzenleyen: karadamlalar.
General
belge koymakla vs uğraşmadım çünkü artık ben bunları anlatmaktan çok yoruldum, takip ettiğiniz islami(?)(!) gazeteler dışında karşıt görüşlere sahip yayınları da biraz incelerseniz en azından hakka ulaşma oranınız artacaktır.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
karşıt görüşlerin gazeteleri dinle uğrşmaktan bişey yapamıyor. sağcıysam sağı tutarım solla işim olmaz .sol gazeteleride gördük takip etmiyo değiliz ama insanda akıl mantık varsa neyin doğru yanlıiş olduğunu idrak edebilir değilmi. benim görüşlerime saygısı olmayan kötüleyen tarafı ne tutatım ki ben . mesel star olsun fox olsun izliyoryuz haberlerini dünde bi ara ulusalmıdır nedir ona rastgeldik bir hiç uğruna ölen insana şehit diyolar yok direnme şehidi gezi şehidi yok haber şehidi önce şehitlik nedir bilsinler nasıl şehit olunur bilsinler sonra şehit ilan etsinler. bunların hepsi taraflarını belli ediyor hep iktidarı kötülüyor .ben iktidarı tutan biride değilim onuda söyleyim benim fikirlerim düşüncelerim çekirdekten yetişmedir.he şunuda deyim yaptıklarını doğru yapıyosa doğru derim yanlışsa yanlış derim sağcı diye her yaptıklarınıda kabul etmem yada solcu diye her yaptıklarına yanlış demem . mantıken zaten doğru olup olmadığı meydanda . sizin savunduklarınız Türkiye yi kaosa çekmek hükümeti düşürmek devrim yapmak ülkedeki dirliği bozmak bu nasıl kendini savunmaktır yakıp yıkarak kırıp dökerek polise taş atarak tencere tava çalarak okula başörtülü sokmayarakmı direnilir görüşleri savunulur .
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Amin
Az bile yapıyorlar.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
taraf tut demiyorum, sağ görüşlü gazeteler ile sol görüşlü gazeteler iftira konusunda birbiri ile yarışacak nitelikte şereften yoksundur. namaz kılıp şehadet getiriyor olmaları sağ liberal yavşaklığı bizim gözümüzde iyi bir yere mi getirmeli?

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.