You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah Kelamının Müthiş Sırrı

Profesör
Hollandalı bilim adamı ve psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prof. Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.

Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH kelimesini öğrettiğini söyledi.

Alınan sonucun çok mükemmel olduğunu özellikle depresyon ve tansiyon hastalarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti.

Profesör Haven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin psikolojik hastaların üzerindeki etkilerini açıkladı.

-ALLAH kelimesinin ilk harfi olan –A- harfi solunum sisteminden direk çıkıyor ve nefes almayı düzenliyor.

- Damaktan söylenen –L- harfi ise (Arapçada çıkarıldığı şekilde) dil hafifçe damağın üst kısmına dokunuyor ve çene kısa bir duraklamayla birlikte aynı işlem tekrarlanıyor.(İki –L- harfi olduğu için) Bu işlem nefes alıp vermeyi rahatlatıyor

- Son harf olan –H- harfi çıkartılırken akciğer ve kalp arasında bir ilişki oluşuyor ve işlem sonucunda kalp atışları düzeliyor.

Bu araştırmayı yapan Hollandalı profesör Müslüman değil fakat İslam ilimlerine ilgi duyan ve Kur’an-ı Kerim’in sırlarını araştıran bir psikolog.

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Allah Kelamının Müthiş Sırrı
Süpermişşş o yüzden mi her dara düşüp kalbimiz sıkıştığında Allahım diyerek rahatlıyoruz ..
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
zikirlerinde sırrı ortaya cıkmıs oluyor ne guzel gülücük
Aşk efsane ve efsun değildir
Aşk san’at-ı her dûn değildir
Her aşk davası eden âşık olmaz; her muhabbetten dem uran sadık olmaz
İlahî herkes merd–i aşk olmaz ve değme kalbde derd-i aşk bulunmaz
Aşk bir kimyadır, onun madeni can olur; aşk bir gevherdir onun mekânı kân olur.
Aşk bir zevktir onun da şeydaları var; aşk bir hurûştur, onun da deryaları var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-08-2011, Saat:09:20 AM, Düzenleyen: cartman.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
allllahhh diyelimm o zaman gülücük teşekkürler
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
MasAllah ..

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Benim Merak ettiğim konu pek araştırma fırsatım olmadı,Müslümanlar başı dara düştüğü zaman ALLAH kelamını kullanıyor...
Basit bir örnek;dengesini kaybettiği zaman düşerken ALLAH diyebilir.Bu bize öğretilmiş midir.Yoksa Şanı yüce olan ALLAH tarafından kodlanılmışmıdır..
Ayrıca diğer Dinlere mensup insanlar bu kelamı kullanıyorlar mı başı dara düştüğü zaman...Kullanmıyorlarsa Onlar ALLAH Kelamını Yine o diğer 3 kutsal kitapta geçen ALLAH ın kelime anlamını kullanıyorlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu tip haberleri pek inandırıcı bulamıyorum, her canlının Allahı zikrettiğini kanıtlamak(!) adına sivrisineğin sesini güya inceltip Allah sesi koyan garip gairp insanlar vardı, ve bunları da üşenmeyip uğraşıyorlar uyduruyorlar. bizim dinimiz saçma sapan garip uydurma faziletlere muhtaç değildir, bu tip ne idüğü belirsiz haberler yerine şu yaratılmış her şeyin nizamı bile Allahın ayetidir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.