Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Allah İnsanlara Zulmetmez
Allah İnsanlara Zulmetmez
güzel paylaşım..sen hazırlamışsın anladığım kadarı ile eline sağlık ... Ateistlere gelince, öldükten sonra yok olacağına inanan, haksızlıkların, hadsizliklerin hesabının hiç bir şekilde sorulmayacağını, herkesin yaptığının yanına kâr kalacağını düşünen aciz zihniyet..onlar zaten belalarını bulmuşlar.. Nasıl mutlu olsunlar
Ateistler zaten en çok insani yoran..
Ve en çokta üzen Müslüman olduğunu zannedip beni okulda bu şekilde kabullenmediğini hissettiğim hocalarım.. Ama onlar ne der değil Allah ne der…
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
başımdan örtüyü çekip almalar milletin içinde...namaz kılardım çocuğum ya, gizli gizli kılardım dalga geçmesinler diye
birisi başörtümle dalga geçerdi çocuk aklımla cevap veremezdim, sonra tabi zaman geçtikçe dahada bilinçleniyor insan..ağızlarının payını vermeye başlamıştım ..şimdide gıkları çıkmıyor, hatta onlardanda başörtüsü takmaya başlayanlar var
Her soru sorulduğunda neden kapanıyorsun dediklerinde cevap vermekten arkadaşlarıma yorulmadım aslında ama sürekli ayni sorulara cevap vermek bazen insan bezdiriyor. Neden sadece kızlar erkekler değil filan. Aldım elime telefonu bak kardeşim Nur suresini 31. ayetini oku ondan önce 30. ayeti oku da neden sadece kızlar sorusunu sorma dedim...
Su iğrenç espriye maruz kaldım.. Tam hocaya sureleri okuyorum.. Biri dokundu dondum baktım bir erkek arkadaş ben dokunmadım ha zina yapmıyorum kaplumbağa bak dedi ama tabi kaplumbagin cinsiyeti erkekse bilemem Hasbinallah.. Kaplumbağa da anahtarlık...
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi