You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah İnsanlara Zulmetmez

Allah İnsanlara Zulmetmez

.
RE: Allah İnsanlara Zulmetmez
Eyvallah revan gülücük güzel paylaşım..sen hazırlamışsın anladığım kadarı ile eline sağlık ... Ateistlere gelince, öldükten sonra yok olacağına inanan, haksızlıkların, hadsizliklerin hesabının hiç bir şekilde sorulmayacağını, herkesin yaptığının yanına kâr kalacağını düşünen aciz zihniyet..onlar zaten belalarını bulmuşlar.. Nasıl mutlu olsunlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Evet abla.. Benim hazırlamam... Son zamanlarda arkadaşlarım bu soruyu bana çok soruyor ve internette bu gibi konularla karşılaşıyorum... Her seferinde bu şekilde cevap veriyorum.. Hatta hocama da bu ayetten bahsetti.. Hocam telefonundan ayetin mealine bakarken bana zaten öyle dedi.. Biz muhabbet ederken aramıza rehber hocamızdan katildi.. Ona da bu ayeti söyledik yorumlayın dedi hoca.. Baktı kaldı doğrudur dedi.. İste öyle abla.. Okul sınıf arkadaşlarımın saçma soruları tek benim ya sınıfta onların deyimiyle türbanlı...
Ateistler zaten en çok insani yoran..
Ve en çokta üzen Müslüman olduğunu zannedip beni okulda bu şekilde kabullenmediğini hissettiğim hocalarım.. Ama onlar ne der değil Allah ne der…
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Benim çevremin hatta akrabalarımın, ben ilk kez başörtüsü takmaya başladığım zamanlarda bana yaşattığı travmaları tahmin edemezsin gülücük başımdan örtüyü çekip almalar milletin içinde...namaz kılardım çocuğum ya, gizli gizli kılardım dalga geçmesinler diye gülücük birisi başörtümle dalga geçerdi çocuk aklımla cevap veremezdim, sonra tabi zaman geçtikçe dahada bilinçleniyor insan..ağızlarının payını vermeye başlamıştım ..şimdide gıkları çıkmıyor, hatta onlardanda başörtüsü takmaya başlayanlar var
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Birilerine nasip olmuşsun ne güzel abla...
Her soru sorulduğunda neden kapanıyorsun dediklerinde cevap vermekten arkadaşlarıma yorulmadım aslında ama sürekli ayni sorulara cevap vermek bazen insan bezdiriyor. Neden sadece kızlar erkekler değil filan. Aldım elime telefonu bak kardeşim Nur suresini 31. ayetini oku ondan önce 30. ayeti oku da neden sadece kızlar sorusunu sorma dedim...
Su iğrenç espriye maruz kaldım.. Tam hocaya sureleri okuyorum.. Biri dokundu dondum baktım bir erkek arkadaş ben dokunmadım ha zina yapmıyorum kaplumbağa bak dedi ama tabi kaplumbagin cinsiyeti erkekse bilemem Hasbinallah.. Kaplumbağa da anahtarlık... gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.