You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah'ım bu nasıl bir ibrettir böyle...

Yeni Üye
Arkadaşlar bugün Allah bana öyle bir ders verdi ki...Ben böyle yorumluyorum gerçekten çok şaşırdım.Konunun ayrıntısını anlatmayacağım ama asla yapmamam gereken birşeyi yaptım bugün ve o şeyi yapmış gibi üzüldüm.Ve bu bahsettiğim şey haramlardan birisi,ne oldugunu söylemek istemiyorum.Çıktım evden tam 2.5 saat yürüdüm moralim bozuldu ben nasıl bir insan oldum diye kendimi sorguladım yol boyunca,sonra eve geldim herşey düzelmiş.Resmen Allah beni haram işlediğimde nasıl pişman olduğumu bana göstermek için sınadı.Gerçekten dakikalardır ağlıyorum hayatımda unutamayacağım bir gündü
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Allah'ım bu nasıl bir ibrettir böyle...
Tebrik ederim seni.
Sana hidayeti bahşeden Allah Teala ya şükret kardeşim. Hiçbir zaman unutma anlama ve görmek nimetini.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Allah'ım bu nasıl bir ibrettir böyle...
ne güzel, Allah seni seviyormuş ki sana bu dersi verdi.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.