You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALLAH ile İLGİLİ ÖNEMLİ BİR SORU!

Yeni Üye
Arkadaşlar Allah'a dua edeceğim ve bu isteğimi gerçekten de kalple yapacağım zaten Rabbim biliyor ama ona dua etmeden önce onun isteklerini yerine getireceğim namazla başlayacağım tabii ama bazen onunla konuşma ihtiyacı duyuyorum ve o kadar çok istiyorum ki anlatılamayacak derecede sanki tek çözüm yolu gibiymişçesine ve bu geleceğim ile ilgili bir dua.Dua ve namaz dışında orucu falan da geçtim başka nasıl Allah'a yakın olabilirim?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: ALLAH ile İLGİLİ ÖNEMLİ BİR SORU!
Bu konuda Hz. Peygamber şöyle buyuruyor: "Kulun secdedeki anı, Rabbine en yakın olduğu andır; onun için (secdede) duayı çoğaltın" (Ebu Davud, II, 33).
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Dua ve namaz dışında orucu falan da geçtim başka nasıl Allah'a yakın olabilirim?

bunları gectıgın zaman gerıye ne kaldı!????????????????????????
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Allah kuluna can damarından daha yakındır kardeşim. Sen gönlünü ferah tut. Tevbe istiğfar et . secdeye yönel. Hele bir de kalbin Allah desin. Kendini ozaman seyret.
Selam ve dua ile.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Sadece dua ve ibadetlerde değil her işinde, her halinde Allah'ın seni gördüğünü ve duyduğunu düşün.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Allaha yakin olmak,öncelikle kendi hakikatını nefsini akılla derinlemesine samimi olarak derin derin düşünmek,bu yolda ilerlediğini Allah ve resulüne sevginin artmasıyla anlarsın,sevgi arttıkça duaların kabul olmasıda İnşallah gerçekleşir,yazılacak çok daha fazla bilgi var aslında en doğrusunu Allah bilir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Zikir,tefekkür,ilim kardeşim gündüz ilim meclislerinde gecede zikir meclislerinde bulun sen yakın olmak istersen o (cc) sana yakın olur
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.