You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah'ı gerçekten seviyor musunuz? (khalid yasin)

...
Allah inananların velisidir
veli ne demektir? allah kendisini sevenlerin dostudur o kendisini sevenlerin koruyucusudur allah sevenlerini korur, onları sever ve onlara yol gösterir peygamber efendimiz (sav) döneminde bazı insanlar peygamberimiz (sav) şöyle derdi;
"ya resulullah, allahı çok seviyorum"
"allahı çok seviyorum" derlerdi
onların söylediklerine cevap olarak cebrail (as) peygambere (sav) vahiy ile geldi
o ne idi? allah, onu çok sevdiğini söyleyen bu insanlara peygamberinin (sav) ne söylemesini istedi?
de ki:"allahı seviyorsanız bana uyun allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın allah affeder ve merhamet eder" 3-31
gerçekten allahı seviyorsanız bana uyun allah bir şart koydu, allah kendisini gerçekten sevmeyi bir şarta bağladı onlar peygamberin yolunu takip etmeli eğer onlar peygambere uyarsa allah da onları çok sevecek ve günahlarını (onları) bağışlayacak
işte bu kadar net! bugün sokaktaki müslümanlara bakıyoruz;
alkol alıyorlar, uyuşturucu kullanıyorlar, adam vuruyorlar, insanları soyuyorlar, hayatlarında namaz yok, müslümanlardan nefret ediyorlar, müslümanları öldürüyorlar, müslümanlara karşı planlar, komplolar kuruyorlar, gangster gibi, bir köpek gibi, canice hareket ediyorlar
müslümanlar!
onlara-"müslüman mısın?" diye sorduğunuzda -"evet"! diyorlar
-"allahı seviyor musun?" -"evet"!
subhanAllah
allahın emirlerine uymaksızın, allahı nasıl çok seviyorsun? allahın rızası doğrultusunda namazını kılmadan, onu nasıl çok seviyorsun? bir müminden veya müminlerden nefret ederek, allahı nasıl çok sevebiliyorsun? çünkü birkez cehalet gözlerimizi kör etmiş, anlamamakta direniyoruz!
Alıntı

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Allah'ı gerçekten seviyor musunuz? (khalid yasin)
Teşekkürler gülücük

Peygamber efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem) bütün insanları Allahü tealaya götüren dümdüz, apaydınlık, ışık saçan bir yoldur. Bu mutluluk yoluna ne kadar yaklaşırsak, yani sevgili peygamberimize (aleyhissalatu vesselam) ne kadar benzeyebilirsek, onun sünnetine uyarsak, o derece aydınlığa yaklaşmış, karanlıktan uzaklaşmışız demektir. Çünkü karanlık her yeri kaplamıştır, tek doğru yol, tek aydınlık, tek rehber, sevgili peygamberimizdir. (aleyhissalatu vesselam)
Allah'ım bizleri sadece senin rızanı düşünen kullardan eyle.
Allah'ım sen kimlerden razıysan, kimleri seviyorsan, bizleri onlarla dost eyle.
Dinimizi yanlış öğrenmekten bizi koru. Amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-09-2015, Saat:12:08 AM, Düzenleyen: Arkadaş.
Uzman
şüphesiz ki her günah Allah katında affedilebilir biz ona uydukça...

Allah razı olsun cümlemizden
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Seviyorum demekle sevmiş olunmaz. Sevdiğin için ne yapıyorsun O'na kavuşmak O'nu algılamak için ne yapıyorsun? önemli olan budur.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.