You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah'ı bilinçsizce çok zikretmek zararlı mı ?

Allah'ı bilinçsizce çok zikretmek zararlı mı ?

Yeni Üye
RE: Allah'ı bilinçsizce çok zikretmek zararlı mı ?
Allah'ı çok zikretmek hayırlı bir iştir ancak bu zikri doğru yapmak gerekir. mesela la ilahe illallh, subhanallah vs gibi zikirler dıında allahu'ş-şafi gibi zikirler de çekilebilir. allah şifa verendir, allah rızık verendir anlamına gelen... Ama sadece Allah veya sadece Rahman çekerek yapılan zikirlerin sünnette bir yeri ve anlamı yoktur. allahu'r-rahman şeklinde zikredilebilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Allah'ı bilinçsizce çok zikretmek zararlı mı ?
Gün içinde sürekli icimden zikir çekiyorum bu bazen künfe ye kun oluor bazen ayetel kürsi bazen sadece "Allah" bazen manasında etkilendiğim bir ayet. Sümmün bükmün umyun Fehum la yerciun çokça salavat inşirah... vs vs vs bende araştırıyorum sakıncalı mi diye. Yorumları merak ile okudum okuyacağım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-07-2017, Saat:12:40 AM, Düzenleyen: Özlem öğretmen.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.