You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah gerçekten kalpten sevene yardım eder mi ?

Yeni Üye
Ben bu forumdaki çoğu kişi kadar bilgili veya dini görevleri yapabilen biri değilim forumda yeniyim ,26 yaşındayım, şimdi ayrıldığım 1 yıllık ilişkim olduğu bir bayan vardı kendisi ilk aşkım ilk sevgilimdir , bazı kırıcı sözler istenmeyen durumlar yaşandığından dolayı artık beraber olmamızı istemiyor , ama ben onu çok seviyorum , çok mantıkla hareket eden biriyimdir ancak çok sevdiğim için tamamen kontrolü kaybettim yemek yiyemiyorum , uyuyamıyorum her saniye onu düşünmekten gözlerimi açtığımda onun yanımda olmadığını görmekten çok yoruldum...

insanlar diyorlarki sen haklısın , herşeyde bir hayır var daha iyilerini layiksin diyorlar , ama ben daha iyisini istemiyorum sadece onu seviyorum ben , ayrıca kimin ne kadar iyi olduğunu cenab-ı hak bilmez mi ?

tek sorum hayırsız olsa bile ileride benim için , sadece o kişinin yanımda olmasını helalim olmasını istiyorum sonunda ölüm bile olsa , allah gerçekten bu kadar çok seven birisine her saniye allahım ne olur yardım et diye yalvaran birisine yardım eder mi ?

tek dileğim her saniye onu bütün hayatı boyunca benim mutlu etme isteğim...tek dileğim elini tutup onun hiç bırakmamak...
Tek dileğim onun mutluluğunu başkasına bırakmamak...
Yüce allah sesimi duyup kaderimi bile değiştirebilir mi ? Sad

Lütfen dua edin benim için Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Allah gerçekten kalpten sevene yardım eder mi ?
dua kaderi değiştirir fakat duanı önce hayra çevir
Allah isterse duanı kabul eder fakat bunun hayır olması için önce hayra yönel kontrolü duaların sahibine bırak...
hata sende ise pişman olduğunu söyle özür dile tekerrür etmeyeceğine dair güven ver elinden gelen cehdi yaptıktan sonra kabul etmiyorsa da kendini kendin gibi olanın soyut hayallerine teslim etme çünkü kaderini çizen duygularının da kaynağıdır..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.