You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah dileklerimizi her zaman yerine getirir.!

General
[Resim: bugunun_dikeni_yarinin_cicegidir-0.jpg]

[Resim: bugunun_dikeni_yarinin_cicegidir-1.jpg]

[Resim: bugunun_dikeni_yarinin_cicegidir-2.jpg]

[Resim: bugunun_dikeni_yarinin_cicegidir-3.jpg]

[Resim: bugunun_dikeni_yarinin_cicegidir-6.jpg]

[Resim: bugunun_dikeni_yarinin_cicegidir-7.jpg]

SLM VE DUA İLE HAYIRLI PAZARLAR
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Allah dileklerimizi her zaman yerine getirir.!
Allah razı olsun çok güzeldi ilhan kardeşim. bizi yaratan bizi ve neye ihtiyacımız olduğunu. nelerin bizim hakkımızda hayırlı nelerin şerli olduğunu elbette bizden daha iyi bilecektir. kul dua eder ve duasına da icabet bekler. Allah ise kulun her duasına icabet eder. ama her duası kabul olmaz. çünkü istedeği şey kendisine zararlı olabilir. Salebe'nin duası herkesçe malumdur. Allah'a emanet olun.

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
cok etkileyici tevekkul et gerısıne karısma superr
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Dileklerin olmasını ister ve ona göre davranırsa insan Rab yardım eder...Tabi bazen de hatta cogu zamanda dualarıyla sınanır insan...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Allah'tan bir şey istemenin espirisi nedir, ille zoraki bir rızık mecburiyeti olmadıkça.

Her Yarattığının rızkını vermiş zaten. ee? Dileyeceksen bunu dileyebilirsin, bundan fazlası abesle iştigal olur.

Yaratılanın görevi ne? Kulluk etmek. Peeekkiiii Allahın görevi varmı? Ya da nedir? Senin duanı kabul etmek midir? (haşaa)

Allah'a herhangi bir görev atfedemezsiniz çünkü görev kullara mahsus bir sıfattır. Şu halde, Allahın senin duanı kabul etmek ya da etmemek gibi bir durumu yoktur, ne öyle bir görevi vardır, ne de görevsizliği. öyle bir görev tanımı yapılamaz çünkü.

O halde,

Bir şey dilersin.

Verirse Allah'tandır, lütfudur, sevdiğindendir. Vermezse de niye vermiyor diye sorgulama hakkın yoktur, ve olamaz.

öyle bir hakkın yok çünkü. Zaten sana bir yaratıcı olarak yapması gerekeni yapmış, seni yaratmış, rızkını vermiş. Daha ne.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.