You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Allah a soz vermek
Bir sorum daha olacak simdiben bu aksam dedimki 8 rekat teheccud namazi kilayim sonra internetten arastirdim uyumadan teheccud namazi olmuyor saat gece 3 gibi yattim ama uyuyamadim ama yinede 8 rekat namaz kildim simdi sorum ben içimden bu gece 8 rekat Namaz kilayim derken Allah a söz vermiş oldummu eğer verdiysem sözünde durmuş oldummu bu konu bu aralar çok canimi sıkıyor başka bir ornek mesela namaz kilarken icimdn diyorumki namaz bitince Felak suresinin anlamına bakayim diyorum yine Allah a söz vermiş oluyormuyum şimdiden teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
RE: Allah a soz vermek
...hayrli sabahlar,, Rabbim kabul eylesin insAllah,,
Ben bildigim kadariyla cevaplamis oluyum,, Rabbim yanlis cvp vermekten korusun..
siz bu gece teheccud namazi kilayim diyorsunuz,, ve niyetinizi yapiyorsunuz,, ameller niyetlere goredir,,, Rabbim burada niyetinize bakacaktir,, siz uyumak fılini gerceklestirmeye calismissiniz,, esbab dairesinde uyuyamamişiniz,, ama Ama niyet ettiginiz gibi namazinizi kilmişsiniz,, bazi alim zatlar bu konuda ayrima dusmusler,,
gece namazi veyahut da tehetcut namazi diye,, ama bence siz kilacagim dediginiz namazi kilmis bulunmaktasiniz,, cunku bu gece bu namazi kilacaginizi beyan etmissiniz,, Rabbmde bu sekilde nasip etmis,,
ama namazdan sonra dua okuyayim diye icimizden gecirdigimiz plan cercevesidir,, o zaman demiyorsunuz Rabbm ben bugun bu duayi okumadan yatmayacagim dediginizde bir soz beyani oluyor,, ama diger tabir bizim gun icinde ibadetlerimizi ayarlama gunu zayi etmeden gecirebilmek icin dusundugumuz plan cercevesidir.,,

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.