Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ALEVİLİK VE SEMAH
ALEVİLİK VE SEMAH
1-Konu başlığını değiştiriyorum.
2-Bütün rivayetler için kaynak yazmalısınız. Aksi halde konu kilitlenecektir.
(Bunlar organize hareket ediyor olsa gerek. Etrafta Gazali aleyhinde yazılar türemeye başladı. Şimdi sırada Gazali var anlaşılan.)
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
1-Aleviler müslüman değildir,
2-Alevilerin dini yoktur,
3-Alevilerin Kitabı yoktur,
4-Bizde Peygamberlik makamı boştur henüz kimse talip olmadı,
5-Deyişlerle, demle, sazla ibadet ederiz,
bunlara diğer katılımcı dedeler ile telefonla katılan bir çoklarıda katıldılar
size soruyorum madem alevilerin kitabı yok neden siz devamlı Kuranı Kerimden kendi kafanızla tesfir ederek ilaveler ederek buraya yazıyorsunuz neye inanacağız kardeşim açıklarmısın
Kırklar meclisine cevap yazamadınız ben dedimki bir kişinin kolunu kesmesiyle 39 kişiden kan akmasını nasıl izah ediyorsunuz
Peygamber Efendimiz S.A.V Efendimizi bu meclise içimizde Peygambere yer yoktur sen git ümmetine Peygamberlik et diyerek içeri almamaları nasıl bir durum Hazreti Ali efendimiz R.A. ki ilk müslümanlardan Peygamber Efendimizin Ümmeti değilmi Aleviler Peygamber Efendimizin Ümmeti değilmi Peygamber Aşığı Hazreti Ali Efendimiz Kırklar Meclisinde ve Peygamber Efendimizi içeri almıyor bu nedir yazarmısın
Demle Sazla nasıl ibadet yapılabilir açıklarmısın dem ve saz Kuranda nerde geçiyor hani dem(içki) haram değilmi
yanlış bilgiler yazmak hangi edebe uyuyor yazarmısın birader Hazreti Ali Efendimiz namazlarını Peygamber Efendimizle beraber kılmıştır peki namaza karşı olmanız neden
bunlara mantıklı cevaplarınız varsa yazınız yoksa susunuz kardeşim kendi aranızda farklı söylemleriniz var kime inanacağız çok sevdiğim alevi arkadaşım var beraber 5 vakit namaz kılıyoruz kafam çok karıştı
)
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi