You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Alemlerin Rabbi Allah(c.c.)mustafa islamoğlu

Yavuz Sultan Selim Han
"Allah" demek, "anlam" demektir. Modern hayat Allah'tan uzaklaştıkça anlamdan da uzaklaşmaktadır. Anlamsız bir hayat yük, anlamsız bir insan hiç, anlamsız bir dünya canlı cenazelerin meskun olduğu bir mezardır.

Vahyin inşa ettiği hayatın merkezinde Allah vardır. Merkezinde Allah'ın olduğu bir hayatın iki kanadı vardır: TEVHİD ve adalet... Tevhid kanadı insan-Hâlık ilişkisini, adalet kanadı insan-mahluk ilişkisini temsil eder. İnsan ancak bu iki kanat sağlam olursa, sonsuz saadet menziline doğru uçabilir. Bu iki kanatla uçarsa, gerçek özgürlüğe kavuşabilir. O özgürlük insanı nefsinin isteklerine boyun eğdiren değil, nefsinin köleliğinden kurtarıp Allah'a kul kılan sahici, kalıcı ve değer üretici özgürlüktür. Bu iki kanattan biri ya da ikisi kırıksa, o insan teki veya toplumu, yaralı bir kuş gibi çırpınmaktan, hayatı hem kendisine hem başkalarına zindan etmekten kurtulamaz...........
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Alemlerin Rabbi Allah(c.c.)mustafa islamoğlu
RABBİM SENİ RAZI OLDUĞU KULLARINDAN EYLESİN İNŞ.
EMEĞİNE SAĞLIK!!!......
Farklı Hesaplar Dönüyor Dünya Çevresinde
Dillerde Büyülü Sözler Şeytan Şivesinde;
Binbir Haliyle Kıvrım Kvrım Tüm İnsanlık,
İşlenen Zulümler Demokrasi Gölgesinde Artık!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
Cvp: RE: Alemlerin Rabbi Allah(c.c.)mustafa islamoğlu
DİLAN*** Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RABBİM SENİ RAZI OLDUĞU KULLARINDAN EYLESİN İNŞ.
EMEĞİNE SAĞLIK!!!......

cümlemizi inş. kardeşim...

wesselam...
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Alemlerin Rabbi Allah(c.c.)mustafa islamoğlu
TEVHİD VE ADALET

TEK OLANDAN KORK

ONUN İÇİN ADİL OL

RABBİMİZİN HER EMRİ FEVKALADE ELHAMDÜLİLLAH

ALLAH RAZI OLSUN VEYSİ KARDEŞİM...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: Alemlerin Rabbi Allah(c.c.)mustafa islamoğlu
İNŞALLAH İKİ KANADIMIZIN SAĞLAM OLABİLMESİ İÇİN ELİMİZDEN FAZLASIYLA GELENİ YAPIYORUZDUR.

RABBİM RAZI OLSUN SENDEN ...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
O iki kanadi saglam olanlardan oluruz insAllah.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
amin insallah
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.