You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aldatma belirtileri

Profesör
Aldatma belirtileri
X Cep telefonundaki gelen ve giden kutusu sürekli boş olur...
X Sizin yanınızdayken birkaç defa üst üste, “Yanlış numara” deyip kapatır...
X Telefonunu ortalıkta bırakmaz, tuş kilidi sürekli açıktır...
X İkinci bir telefonu veya hattı daha vardır ve o eve gelince kapanıyordur...
X Sizi götürmemek için bahaneler uydurduğu bazı semtler ve yerler vardır...
X Arabanın kilometresi dikkatinizi çekiyorsa, bir arkadaşına verdiğini söylüyordur...
X Sabah cebinde olan para, akşam kalmamıştır, nedense yine bir arkadaşı borç istemiştir...
X İşlerin çok yoğun olduğu için çalışmak zorunda kaldığı pazar günü tıraş oluyordur..

Big Grin
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Aldatma belirtileri
kadın milleti böyle şeylere çok inanır) ona göre
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
yaw. işin ilginç tarafı bunların çoğu bende var, ama ben aldatacak karakterde birisi değilim.
tevekkeli değil hanım sürekli sanki aldatıyormuşum gibi filan öyle arada bir tavır yapıyor.
demek o yüzdeeeennnn....

ne yapıyım şimdi ikinci hattı çıkarıp atıyımmı o zaman belirti azalır. Smile
pazar günü de traş olmamam gerekiyor demekki. Smile

saol tahayusuf kardeşim. bu tavsiyelerine uyacağım. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bunlar başka birşeyin de belirtileri :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
babasından gizli komşu oğluna sinyal çakan kız çocuğu belirtileri, son maddedeki traş kısmın süslenip püslenerek dersane etütlerine gitmek diyebiliriz :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
geçen vizede de hoca 10 üzerinden 11 vermişti, iyi gidiyorum bu aralar aferin bana :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.