You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aldatan kocayı şehire rezil etti

Profesör
İngiltere’de kocasının kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenen bir kadın ikiliyi tüm şehre rezil etmek için çok ilginç bir yol buldu.
Soyadını gizli tutan Jane adlı kadın kocasının davranışlarından kuşkulanmaya başladı. Çok geçmeden eşinin kendisini başka bir kadınla aldattığını söyleyen imzasız bir mektup alan kadın kocasını izlemesi için bir arkadaşıyla anlaştı. Acı gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. Kocasının hayatındaki kadın Jane’in en yakın arkadaşı Shelley idi.
Kocası ve en yakın arkadaşından intikam almak isteyen kadın Birmingham’da bir pano kiraladı ve ikiliye özel yazdığı notu yoldan geçen milyonlarca insana paylaştı. Jane panodaki notuna şunları yazdı:
‘Sevgili’ kocam Mark ve ‘en yakın arkadaşım’ Shelley siz hayatta tanıdığım en aşağılık ve en yalancı insanlarsınız. Ne yaptığınızı biliyorum ve sizden iğreniyorum. Mark ev kapısının kilidini değiştirdim bütün kıyafetlerini yaktım ve ortak hesabımızdaki bütün parayı harcayarak bu panoyu kiraladım. Birbirinizi hak ediyorsunuz!’ Panonun alt kısmına bir de web sayfası adresi ekleyen ve intikam hikayesinin tüm ayrıntılarını bu sayfaya tıklayanlarla paylaşan öfkeli kadın şöyle konuştu: ‘Artık evdeki küçük paranoyak kadın değilim ve bundan dolayı çok mutluyum’
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Aldatan kocayı şehire rezil etti
bunun turkıye versıyonu war adamın durmadan ınt gezınıomus bırını bulmak ıcın karısıda farketmıs bunu onla konusmus yabancı olarak kendıne asık etmıs sonra bulusmaya davet etmıs kadın adamı Big Grin kadın sonra bu olayı bunların ortak dınledıgı bı radyoya yayınlamıs :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
iyi yapmış aferin kadına :D
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
aldatan erkekler hipertansiyon olur inşallah domuz gribi olur inşallahhhhhhhhhh:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
onların çaresi var kız

çaresiz olsunlar inşallah gülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Beddua etmeyelim lütfen geri döner mazallahBig Grin bence kılını dahi kıpırdatmayacaksın sonra cezasını çekiyor zaten sürünüyor öyleler bu dünyayı zehir ettikleri gibi ahiretleri de zehir oluyor bu kadın hırs yapmış rezil etmiş adamı bize de rezil oldu he he Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
erkek milleti yüzünden olan kadına oluyor be ekrem

gelsin depresyonlar falan :D
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.