sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MGF BAKLACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kopy paste hastalığı diyorsunuz resmi kopy paste yapan sizsiniz
herneyse stratejide kusur buluyorsanız bide erbakan dönemine bi bakıverin acaba bi kez olsun abdye ve pkkya sesini çıkartabilmiş mi dimi bunuda düşünmek lazım
Bana diyorsunuz siz biraz araştırsanız nette, bakalım ABD ve PKK'ya neler yapmış... Soruyorum... Şimdi youtube açılsında görelim bazı gerçekleri... Videolar elimizde mevcut lakin yayınlayamıyoruz...
Oradan bazı bilmediğiniz konuları paylaşıyorsunuz ama bana derken kendinize bakın ve bazı şeyleri araştırın...
Selametle...
benim burda ne birşey ispatlamaya nede araştırmaya ihtiyacım war bu iktidarı ben değil halk seçti ha çok güveniyorsanız kendinize bi dahaki seçimde yine bekleriz oy farkını hatırlatmama gerek yoktur sanırım
bu ifadeniz futbol maçı yapıyor olsaydık inanın bizi çok derinden etkiler yaralardı
ama şimdi durum öyle farklı ki
hiç kendimiz için üzülemiyoruz
ancak halk dediğiniz üsrekli yanlış haberlerle kandırılan ve gündne güne fakirleştirilen halkımız için üzülüyoruz
insnalar nasılsa öyle yönetilirler
hadisle beyan edilmiştir
buna layıksak böyle yönetilmeye devam edicez hiç şüphesiz
ama aramızdan Hakkı savunan bir kısım hep bulunacak
o kısımdna rahatsız olmayınız lütfen...
bu savunduğunuz haksa ben daha başka hiçbir şey söylemiyorum madem diyordunuz hakk yoldan gidene Yaradan yardım eder diye işte bakın Allah yardım ediyor iki kez üstüste seçimleri kazandı akp üstelik başbakanımızda akpden buyrun gelin bidahaki seçimede bekleriz halk herşeyin bilincinde artk o yüzden kimi seçeceğini biliyor
giderayak işlerim var bitirilecek,