You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP Artvin İl Teşkilatından İçkili Alem??

Acemi Üye
AKP Artvin İl teşkilatı tarafından kentteki gazetecilerin davetli olduğu tanışma yemeğinde bazı partililer içki içti...

Sahneye çıkan sanatçı rakı bardağıyla şov yaparken şampanyalar patlatıldı. AKP'nin ‘Türkiye'deki tek kadın il başkanı' olduğu belirtilen Dilek Alkan da sahneye çıkarak bir süre oynadı ve sanatçıya bahşiş taktı.

AKP Artvin İl Başkanlığı'na getirilen Dilek Alkan ve yeni yönetim kurulu üyeleri ‘Koru Otel'de tanışma yemeği vererek kentteki yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi. Yemekte, içki servisi yapılırken, bazı partililer de rakı içti. Yemek ardından AKP İl Başkanı Dilek Alkan sahnede şarkı söyleyen şarkıcının yanına giderek bir süre çiftetelli oynadı, zaman zaman kendisine eşlik etti.

Dilek Alkan ayrıca, masada otururken yanına gelen sanatçıya bir miktar bahşiş taktı. Sahnedeki sanatçı, rakı bardağını alnına koyarak grubun oturduğu masanın önünde dans etti. Bu arada içki içmeyen AKP yöneticileri aralarında sohbet etmeyi yeğledi.

Basın mensupları içkili - danslı yemeğe şaşırırken, ‘AKP'deki değişim Artvin'den başladı" esprileri yapıldı. Gecenin sonunda partililer, kadın sanatçının davul şovu eşliğinde halay çekip horon tepti.

[Resim: 1.jpg]

Yukaridaki resim rezaletlerin goruntelerinden sadece birtanesi. Daha bircok edepsiz, arsiz ve ahlaksizlik dolusu resimleri dinen caiz olmadigindan koymuyoruz.
Ayakları şişinceye kadar ibadet eden peygamberin
Gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: AKP Artvin İl Teşkilatından İçkili Alem??
İşte oy verdiğiniz partinin teşkilatı...

Yazıklar olsun bunlara be... Bn şahsım adına böyle hükümete sahip olduğum için utandım.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bı kac kısının hareketını tum partıye mal edemezsınızz soyledıgınız sozlere dıkkat edınn butun herkesı tek tek arastıramazlar arasında curukelrde olucakyır ama bunları partıyle karıstırmayın lutfen.....

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
MİLLÎ GÖRÜŞ nasıl araştırıyor. Otomasyon mu var...?

Biraz mantıklı yorum yapınız lütfen...
Ayakları şişinceye kadar ibadet eden peygamberin
Gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Eee bu rezilliğe mantıklı bi açıklama yapılması mümkünde sanırım...

Buyurun...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: AKP Artvin İl Teşkilatından İçkili Alem??
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eee bu rezilliğe mantıklı bi açıklama yapılması mümkünde sanırım...

Buyurun...

cok seviyesiz bi konu yaa bu yüzden akp ye oy vermiycam haa... hem bu sahsın sadetten teşvik primi almadğını nerden bliyorsunuz nası olsa önemsiz bi kişi akp camiasıyla ne alaaka..:D:Difade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ARKADAŞLAR AK PARTİ DİNİ BİR PARTİ DEĞİL SAĞCI BİR PARTİ VE ELBETTEKİ HER KESİMDEN İNSANI BÜNYESİNDE BARINDIRAN BİR PARTİ BU TÜR İNSANLARINDA OLMASI DOĞAL

AMA DİNİ PARTİYİM DİYİPDE HER TELDEN İNSANLARIN OLDUĞU PARTİLERİDE BİLİRM BEN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konu için tşk.ler
inş. bu haber bişeyleri bi nebze de olsa öğretmiştir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu için tşk.ler

konu için tşk.ler
inş. bu haber komik haber nedemek cevabı olmuştur...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu için tşk.ler

konu için tşk.ler
inş. bu haber komik haber nedemek cevabı olmuştur...

sürekli bnm cevaplarımdan alıntı yaparak yorum yazıyorsunuz
fakat ben cevaplarınızdan hiç birşey anlamıyorum
biraz daha açık olsanız..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.