You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Fakir Ebu Bekir
RE: Akaid hakkında
Bu Konu Özetle İnanmakla Alakalı Olduğu İçin Çok Önemli.
AKAİDİ DOĞRU OLMAYANIN AMELİDE BOŞA GİDİYOR ÇÜNKÜ !
Buyüzden Akaid Çok Önemlidir.
Mesela Allaha İnanmak Ama  Nasıl Bir Allah'a? Bakınca Hristiyanda Yahudide Bir Allah'a İnanıyor O Zaman Onlarda mı Hak ?
Tabiki de Değil
Veya Misal : Allahı Cennette Göreceğiz. Bu Yanlıştır. Çünkü Cennette Bakılınca Bir Mekandır. Biz Allah'ı Cennetten Göreceğiz. Yani Güneş Nasıl Rasatane İçinde Değil Ama Rasataneden Teleskopla Bakıp Görüyorsak Aynen Öylede Cennetin Latifliği Bize Cenabı Hakkı Gösterecek. Bunun Gibi Meseleler Çok Önemlidir.  
Veya Allah Bir Akvaryum Misali Sadece O Vardır Herşey Onun İçindedir Gibi de Değildir. Oda Bir Mekan Demektir. Allah Var Olan Her Şeyin Haricindedir.

LÜTFEN AKAİD OKUYALIM
TABİ İNTAGRAM
TWİTTER
REELS ÇEKMEK TİKTOK ZAMAN VERİRSE ! ANLAYANA : (TAŞ DEĞİL KAYA )   ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-01-2022, Saat:04:56 PM, Düzenleyen: Tikky.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.