You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Süper Moderatör
Ak Parti ve Ümmet
Aylardır AK Parti'nin teşkilat ve belediyelerinde yaşanan nahoş olayları yazıp duruyorum. Üstüme vazife değil ama yapmaktan geri duramıyorum.

Hayatım boyunca görmediğim, belki de hayatımın sonuna kadar görmeyeceğim insanların öfkesini ve nefretini kazanıyorum bunları yazmakla...

AK Parti'ye gönül veren pek çok kardeşim, "Sen bu yazdıklarınla partiye zarar veriyorsun" diye azarlıyor beni...

Buna rağmen, bu mesele benim boynumun borcuymuş gibi, namus borcummuş gibi hissediyor, yine ve yeniden yazıyorum.

Aklıma 7 Haziran seçimleri geliyor.

Selahattin Demirtaş'ın, "Korkma, seni adil yargılayacağız" dediği, Fetö'cülerin, "Onursuzca indirip yargılamalıyız. Sarayı kuşatın ki kaçmasın" diye tweet attığı, CHP'lilerin HDP ile birlikte iyi salladığı 7 Haziran seçimleri...

O uğursuz gece, "AK Partililer neden ağlıyor?" başlıklı bir yazı yazmış ve şunları yazmıştım:

"Hale bakın. Yüzde 41 oy alan AK Parti seçmeni kan ağlıyor. Davası ümmet olanın, derdi de böyle büyük oluyor işte!

Sakın bir kaç puanlık oy için ağladıklarını düşünmeyin çünkü, kendilerini ağlatan bir seçimin kaybı değil. Niye ağlıyorlar biliyor musunuz?

Çünkü Filistin ağlıyor. Gazze, Ramallah, Kudüs, El Halil, Beytüllahim ağlıyor. Çünkü Somali ağlıyor. Çünkü Mısır, Irak, Suriye ve Arakan ağlıyor. Lübnan, Ürdün, Yemen ve Doğu Türkistan ağlıyor...

AK Partililer, yıllardır ateş ırmaklarında yakılan o mazlumların son umudu ellerinden kaydı diye ağlıyor. Onların hıçkırıklarına eşlik ediyor."

Eleştirilere, kırgınlıklara ve kızgınlıklara rağmen yazmamın nedeni bu satırlarda yatıyor.

AK Parti'nin iktidarda kalıp kalmaması artık sadece Türkiye'nin ya da Türkiye sınırları içinde yaşayan insanların sorunu değil.

Türkiye sınırlarının dışında yaşayan ve Türk kimliği taşımayan milyonlarca insanın da sorunudur AK Parti. Onların da davası, onların da sevdasıdır AK Parti...

"Osmanlı'nın artığısınız dediklerinde kahroluyorum" diyen Kerküklü teyzenin... "Bizi kimlere bırakıp gittiniz be oğlum?" diye haykıran Halepli dedenin... "Siz çağrılan değil, beklenen milletsiniz" diyen Bosnalı annenin... Parmağını, kendisine silah doğrultmuş İsrailli askerlere cesaretle sallayıp, "Bir gün gelecekler" diye bağıran Gazzeli çocuğun, "Türkiye'nin nükleer silah üretmesine gerek yok. Çünkü onların nükleer silahı bizleriz" diyen Pakistanlıların umududur AK Parti...

Bana kızan, "Ama bu yazdıklarınla partiye zarar veriyorsun" diye azarlayan kardeşlerimin görüş ve itirazlarına saygı duyuyorum.

Ancak onlar gibi düşünmüyorum.

Çünkü ben AK Parti'yi değil, AK Parti'nin yürüttüğüne inandığım hak davasını destekliyorum. Hiç kimseye, AK Parti'yi koşulsuz şartsız destekleyeceğime dair söz vermedim.

Süleyman Özışık (İnternethaber)

not: koyu yazdığım bölüme bizzat, benzer şekilde Kutsal topraklardaki 72 milletten hacı adaylarında şahit oldum.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.