Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA NASIL OLUYORDA BU MİLLET BU KADAR KÖR OLUYOR ANLAMIYORUM...
YA KARDEŞİM AK PARTİ BAŞA GEÇTİĞİNDEN BERİ ÜLKE DÜZENE GİRDİ BE ADAM ANCA BU KADAR YAPTI.
ECEVİTİN DAĞINIKLIKLARI TOPLAMASI Bİ HAYLİ ZAMAN ALDI...
SOLCULAR ADAMI AŞIRIDİNCİLİKLE SUÇLASIN...
SAĞOLSUN BİZİM SAĞCILAR AMERİKANIN MAŞAŞI DİYE SUÇLASIN...
AÇIN GÖZLERİNİZEDE GÖRÜN ALLAH AŞKINA YAA BU ADAM GÜZEL HİZMET EDİYO TABİKİ BAZI HATALARI KUSURLARI VAR BIRAKIN OKADAR OLSUN KUSURSUZ ALLAH...
ANCA KENDİNİZİ KANDIDIRSINIZ
BAŞKANIMIN DEDİĞİ GİBİ
DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMM....
BU PARTİNİN KAPATILMASINI ANCA RÜYASINDA GÖRÜR BU MİLLET KAPATILSA BİLE ..............................................................................................................................................SEVGİLER SAYGILARiyi
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.