You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ak Parti [ 1 Kaç Bilgi ]

Ak Parti [ 1 Kaç Bilgi ]

Kıdemli Üye
Ak Parti [ 1 Kaç Bilgi ]
Göreve geldiklerinde Merkez Bankası'nın kasasında 26 milyar dolar olduğunu hatırlatan Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:
'Şimdi ne kadar var 66 milyar dolar, nasıl oldu bu iş? Hortumcular, hortumcular... Kimlerin olduğunu biliyorsunuz, şimdi çıkmışlar meydanlarda kuru sıkı atıyorlar Şimdi meydanlarda kuru sıkı atıyorlar. Bu olmaz, meydanlarda kuru sıkı atmakla olmaz, Dürüst olacaksın dürüst. Sadece, İmar Bankası sebebiyle, ödenen para 8.5 milyar dolardır. Ama bakıyorsunuz meydanlarda vatandaşlardan rahatlıkla oy istenebiliyor ne adına. Biliyorsunuz değil mi bu İmar Bankası'nın kime ait olduğunu sonra nasıl battığını? Nasıl fona devredildiğini
biliyorsunuz.'
Başbakan Erdoğan, miting alanına eşi Emine Erdoğan ile birlikte gelerek vatandaşlara
karanfil attı. Başbakan Erdoğan, konuşmasının sonunda da vatandaşlara karanfil attı.
Miting alanında, 'Sine-i milletten sille yiyecekler', 'Devlet dairelerinde artık hor görülmüyoruz' 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet' şeklinde pankartların asıldığı görüldü. Aşırı sıcak nedeniyle vatandaşlara şapka dağıtılırken, bazı vatandaşların
bayıldığı gözlendi.

EKONOMİ:
*2002 YILINDA YÜZDE 44 OLAN GECELİK FAİZLER BUGÜN YÜZDE 15 SEVİYESİNE KADAR İNMİŞTİR.
*MEMUR MAAŞLARI ENFLASYONU YENDİ, MAAŞLARDAKİ ARTIŞLAR, ENFLASYON ORANINI 2 YE KATLADI.
*ENFLASYON TEK HANELİ RAKAM DÜŞTÜ(2001 VE ÖNCES %35 50 ARASI)
*MİLLİK GELİRİMİZ 750 MİLYAR DOLATA YÜKSELDİ(2002'de 230 milyar idi)
*YILLARDIR HEP ZARAR EDEN KAMU BANKALARI KAT KAT KAR ETMEYE BAŞLADI.
*BORÇLAR AZALTILDI IMF YE OLAN BORC 24 MİLYARDAN(2002 dönemi) DOLARDAN 8 MİLYAR DOLARA DÜŞTÜ.
*KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR 10 BİN DOLARA YAKLAŞIYOR.(2002 ve öncesi 2,5 bin dolar idi)
*ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ BURSLARI 180 TL YE ÇIKTI(2002 DE 40 TL İDİ)
*İLK VE ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE MADDİ YARDIM(yoksulluk okula gitmemek için artık sebeb değil)
*İLK VE ORTA ÖĞRETİM KİTABLARI ÜCRETSİZ VERİLİYOR.
(EKONOMİ HAKKINDA DAHA ÇOOK YENİLİK VAR LÜTFEN AKP.COM ZİYARET EDİN)
**SAĞLIK**
*ARTIK HERKES İSTEDİĞİ ECZANEDEN İSTEDİĞİ İLACI ALABİLİYOR(eski dönemlerde beklediğimiz kuyruk sıralarını hatırlayınSad
*18 YAŞINA KADAR ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ.
*ARTIK BÜTÜN HASTANELERDE HİZMET ALABİLİYORUZ. ÖZEL-SSK-DEVLET FARK ETMEZ
*HASTANELERDE REHİN KALMA DÖNEMİ SON BULDU.
*MR, Tomografi, Röntgen, Diyaliz Kuyrukları Tarihe Karışt
*DOKTOR VE UZMAN SAYISI KAT KAT ARTTI.
(DAHA ÇOK BİLGİ İÇİN akparti.COM)
**SOSYAL GÜVENLİK**
*1 Gün Prim Borcu İçin Kapıdan Dönmek Yok
*Geliri Olmayanın Güvencesi Devlet
*Çiftçinin, Esnafın Prim Oranını İndirildi
*Mesleki Eğitime 270 Milyon TL
*51 Bin 358 Yeni Polis İşbaşı Yaptı
*Sığınma Evlerini artıtırldı..
*SSK'lı Annelere Doğum Müjdesi
*'Her Ailenin Bir Doktoru Olsun' Dedik
*Artık İşbaşı Yaptıktan 30 Gün Sonra Hastane Kapıları Açılıyor
(DAHA ÇOK REFORM İÇİN akparti.COM)
**EĞİTİM**
*129 Bin 845 Yeni Derslik yapıldı.
*Eğitime %100 Destek Kampanyası Kapsamında
*Gönül Köprüsü İle Türkiye Kucaklaştı
*Kitaplar 6 Yıldır Ücretsiz
*Okul Öncesinde Zorunlu Eğitime Geçiş
*Özürlü Öğrenciye Ayda 406 TL
*Müfredat 40 Yıl Aradan Sonra A'dan Z'ye Yenilendi
*Üniversite Öğrencilerine Ayda 180 Lira
*Üniversitesiz Şehir Kalmadı
*Üniversitelilere Yepyeni Yurtlar Yapıldı
(DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN. akparti.COM)
**TARIM**
*Tarım Sektörü 2 Kat Büyüdü
*Tarımsal Kredi Miktarı 12 Kat Arttı
*Su Ürünleri Desteklendi, Üretim Arttı
*Konya Ovası 150 Yıllık Rüya Gerçek Oluyor
*İşlenmiş Gıdalarda KDV İndirildi
*Çiftçinin 1,5 Milyar TL Faiz Borcunu Silindi.
*Hayvancılık Destekleri 17 Kat Arttı
*Çiftçilerimize İlk Mazot desteği verildi.
*Çay Destekleri Arttı
*2005 Yılından Bugüne kadar 1,6 Milyar TL Prim Ödendi.
(DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN akparti.COM)
**ULAŞIM**
*6 Bin Km Yeni Doğalgaz Hattı
*63 Bin 121 Km Köy Yolunu Asfaltlandı
*Ankara İstanbul Hızlı Treni de AKPARTİ'NİN Eserİ
*Ankara-Konya Arası 1 Saat 10 Dakika, Ankara-Sivas Arası 2 Saate İnecek...
*Ankara-Samsun Ankara-İzmir Afyon-Antalya Ankara-Çankırı Bozüyük-Mekece Bursa-Balıkesir-İzmir...
*Bilişimde Stabilize Yoldan Otoyola Geçtik..
*Duble Yollar... 79 Senede 6 Bin 101 Km, 6 Senede 9 Bin 257 Km
*Havayollarımızı 'Halkın Yolu' Yaptık...
*PTT'yi Kamuya Yük Değil, Kaynak Oluşturan Kurum Yaptık...
*YüzYılın Projesi Marmaray'da Geri Sayım...
*Pekin'den Londra'ya İpek Demiryolu'nun Kalbi Oluyoruz...
*Gemi İnşasında Dünya 5'inciliğine Yükseldik...
*İkinci Tüp Geçit İçin Geri Sayım Başladı...
*Halkalı-Kapıkule Arası 4 Saatten 40 Dakikaya İnecek...
(DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN akparti.Com)
**ÇEŞİTLİ REFORMLAR**
*Mobese'ler Arttı Kapkaç Ve Gasp Suçları İyice Azaldı
*Doğalgaz Kullanan İl Sayısını 9'dan 60'a Çıkardık
*DSİ'den 366 Tesis 26 Milyon Kişiye İçme Suyu
*Bor İhracatımız 4 Kat Arttı
*Yerli Kaynaklara Yapılan Elektrik Üretimimiz Artıyor
*Enerji Üretiminde Özel Sektör Hamlesi
*47 Yıl Aradan Sonra Yeniden BM Güvenlik Konseyi Geçici Üyesi Seçildik.
*AB İle Müzakerelere Başladık
*Adaleti Bodrumlardan Saraylara Taşıdık
*81 İl ve 487 İlçede 337 Bin 556 Konut İnşa Ettik Bu Rakam 100 Bin Nüfuslu 15 Adet Yeni Şehir Anlamına Geliyor
*Toki Dev Eserler Kazandırıyor
*22 Milyar Dolar Turizm Geliri
(DAHA FAZLA REFORM VE BİLGİ İÇİN AKPART.COM)

İNANIN O KADAR ÇOK REFORM VARKI BURAYA YAZILMASI BİR GÜNÜ ALACAK KADAR FAZLA. TÜRKİYE SON DÖNEMDE HİÇ GÖRMEDİĞİ KADAR REFORM VE YENİLİKLER GÖRDÜ ARTIK MİLLETİMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ NÜFÜS CÜZDANI TAŞIMAKLA DAHA FAZLA GURUR DUYUYOR. ANCAK NE VARKİ HALEN BAZI KESİM VE MUHALEFET BU DURUMDAN RAHATSIZ VE ÜLKENİN İLERLEMESİNİ ASLA İSTEMİYORLAR HER ZAMAN ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEMEK İÇİN ELLERİNDE GELENİ YAPIYORLAR. ŞİMDİ HÜKÜMETİMİZİ KARALAYAN MUHALEFETİ HATIRLAYALIM NELER YAPMIŞLAR BU ÜLKE İÇİN BAKALIM TAŞ ÜSTE TAŞ KOYABİLMİŞLERMİ?

**CHP**(TEK PARTİ DÖNEMİ DIŞINDA İKTİDARA GELEMEDİ)( atatürk döneminden sonra felaket)
CHP iktidar olduğu dönemde içine kapanık bir ülke idi.dünya aya ayak basarken biz bir dilim ekmek bulsak şükür diyorduk, herşey karne ile idi. ekmeğinden tut mazotuna kadar herşeyi belli miktarda alabilirsin fazlası yok, alabildiğinde hiç almasam daha iyi diyeceğin miktarda.
Ne varki demokratik atılımlar yeniden başladı ve halkın isteğiyle Demokratik Parti İktidara geldi, chp dönemi son buldu ancak, kirli oyunlar ve dış kuvvetlerle işbrliği sonucu yaptıkları darbe ile ülkeyi 20 yıl daha geriye götürdüler.hiçte hayıflanmadılar çunku güö yine onlarda idi millet açlıktan ölsün kimin umrunda ne yazık ki chp zihniyeti bu ve chp bu zoraki dönemden sonra asla iktidar olamadı ve de olamıcak.

**MHP**
Mhp milliyetci hareket adı altında toplanmış bir parti. Ancak şimdiye kadar bu ülke için hiçbirşey yapmamışlar denicek kadar az.İnanın bu ülke için bir taş üstüne taş koymamışlar.Yaptıkları sadece milliyetciliğin ardına saklanıp naralar atmak olmuş. O kadar milliyetciler ki terörist başı aponun asılmamısını onlar sağlamış ve imzalarını atmışlardı.
O kadar milliyetciler ki 2001 döneminde koalisyon hükümetinde iken 16 bankanın hortumlanmasını seyretmişler ve belkide nasiplenmişlerdir.
O kadar milliyetciler ki ülkenin hortumlanmasıa soyulmasına göz yummuşlardır.
o Kadar milliyetciler ki bu ülke için bir taşın üstüne bir taş koymamışlar.
O kadar milliyetciler ki seçim döneminde Şehit cenazelerini kullanarak oy toplamaya çalışmışlardır(seçimden sonra Şehit cenazelerinde hükümet aleyhinde hiçbir gösteri olmamıştır,dikkat çekici değil mi)
Mhp ve bu görüştekilerin yaptığı en güzel iş kominist gencleri üniversitelerde dövmek , hırpalamak olmuştur, yapabildikleri sadece bu, ne diyelim Allah onlarıda eksik etmesingülücük

VE BU PARTİLER GEÇMİŞLERİ ÇOK TEMİZ GİBİ BUGÜN AYDINLIĞA KOŞAN ÜLKENİN TABLOSUNU KARARTMAK İÇİN ELLERİNDE GELENİ YAPIYORLAR. ONLARA SORMAK LAZIM BU ÜLKE İÇİN SOMUT NE YAPTINIZ???

ADALETİ DESTEKLEMEYEN MAZLUMİYETE SON VEREMEZ
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-09-2009, Saat:09:50 PM, Düzenleyen: .Silvana..
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Ak Parti [ 1 Kaç Bilgi ]
ayda yılda bır oy kullanacaktım o da gec kaldım sure bitti oyumu ak partiye vericektim kısmet deilmiş:D:D:D:
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
yerine kim geççek acaba?
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
gurur duyuyorum partimle başbakanımla karizm
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
aynen bende iyiki akp var..
laf atanlar uatansın

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ya o değilde dün sabah 8 muhtarda işim vardı. muhtar kafayı sıyırmış milletle uğraşmaktan :D o diyo bize kömür ver o diyo ona veriyon bize niye vermiyon. yok onun 5 yerden emekli maaşı varmış.ötekinin çocuğu özürlüymüş.sonra işim bitti yukarı çıkıyodum 10 sokak geçtiysem 4 ünde üstünde parayla satılmaaz yazan kömürler yığılıydı. :D bi garip geldi sabah sabah
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
WAYY BÖLE BİPARTİ Bİ DAHA CİHANA GELMEZ KEŞKE OY VEREBİLSEMM
.........EDEP AKLIN SURETİDİR.........

.....ÖMÜR NAMAZSIZ EZAN İLE EZANSIZ NAMAZ ARASINDADIR.....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.