You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ailem bazı akrabalarımla görüşmemi istemiyor

ailem bazı akrabalarımla görüşmemi istemiyor

Profesör
RE: ailem bazı akrabalarımla görüşmemi istemiyor
ruya konusunun ılahı mı seytanı mı oldugunu bılmek ıcın aynı ruyanın 3 defa gorulmesı gerektıgı gıbı bırsey hatırlıyorum.sanırım ıslam buyuklerınden bır kacının hayatından bu sekılde kesıtler okumustum ama emın degılım...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
dayım zaten kendisi imam hoca yani ben döle diyince bana akıl verme dedim bi odası var islami kitap dolu geçtim o odanın içine dedimki dayı dedim sen benden bilgilisin bu kitapları hep okumuşsun bana bu kitaplardan birinde rüyayla amel olunur diye bi sözcük bulsana dedim bişey diyemedi kaldı öle sonra hanımı o alim dedi ben dedim o kadar alim varki yükselip düşen dedim hanımına
-/-Bugünü Düşünürüm,Dün Geçti,Yarınım var mı? Gençliğeme de Güvenmem Ölen Hep İhtiyar Mı?-/-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
memleket alımım dıyen ınsanlarla dolu ve o dolu olan alımler yuzunden dınımız bu hale geldı...

sen ruyaların ıslamı boyutu ıle gıt dayının uzerıne...acsın okusun konu ıle ılgılı olan kıtapları.ancak bu sekılde dogruyu bulur dusuncesındeyım kardesım.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
inş kardeşim doğruyu bulur ama kafada bitirmiş olayyı ben mesaj bekliyyorum diyo
-/-Bugünü Düşünürüm,Dün Geçti,Yarınım var mı? Gençliğeme de Güvenmem Ölen Hep İhtiyar Mı?-/-
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.