Konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim ama bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Cübbeli ahmet hoca'nın yasin cüz'ünden alıntı Ahmed er-Rifâi Hz.lerine ait vakia duası var. Tecvid kurallarını tam bilmediğim için yanlış olarak okuyup ezberlemek istemiyorum. Ekleyeceğim resimleri tecvid'li bir şekilde arapça olarak yazı halinde yazabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ahmed er-Rifâi Hz. Vakia suresi dua ( Arapça okunuşu yazı olarak yazabilecek ? )
Ahmed er-Rifâi Hz. Vakia suresi dua ( Arapça okunuşu yazı olarak yazabilecek ? )
Konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim ama bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Cübbeli ahmet hoca'nın yasin cüz'ünden alıntı Ahmed er-Rifâi Hz.lerine ait vakia duası var. Tecvid kurallarını tam bilmediğim için yanlış olarak okuyup ezberlemek istemiyorum. Ekleyeceğim resimleri tecvid'li bir şekilde arapça olarak yazı halinde yazabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Tecvitli başka türlü nasıl yazılıyor ki?
Zaten fotoda harekeler mevcut orada bütün kurallar da var.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Arapça metin vermişsiniz, Arapça okumak istiyorsunuz okumanıza nasıl yardımcı olacağız.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi